Kempný srovnal v poslední minutě


Branky


46. M. Papšík , 51. P. Kubina , 58. D. David , 70. M. Papšík , 85. A. Zlotý (vl.) - 12. R. Kempný , 14. T. Ondič , 23. R. Kempný (p.) , 35. L. Moravec , 90. R. Kempný
12

Bělá po pauze dokázala zlikvidovat čtyřbrankový náskok. Dokonce se ujala vedení, ale v poslední minutě zajistil hostům bod Kempný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý zápas se hrál v neděli v Bělé, kam dorazilo mužstvo z Darkoviček. Hostující družina posílená o tři hráče z áčka v prvním poločase diktovala tempo hry, byla lepší na balonu a svou převahu vyjádřila čtyřmi góly. Vedení se ujala ve 12. minutě si naběhl z rohu na zadní tyč Kempný a levou nohou rozvlnil síť - 0:1. O dvě minuty později už to bylo o dvě branky, když se po krásném solu prosadil Ondič, který nasadil kličku brankáři a placírkou umístil balon do prázdné branky - 0:2. Ve 23. minutě byl faulován v domácím pokutovém území Vilkus a Kempný zkušeně proměnil pentli - 0:3. Ve 35. minutě vypálil zpoza šestnáctky na zadní tyč Mrovec a domácí byli zralí na ručník - 0:4. 

 

Do druhé části vyběhla Bělá jako politá živou vodou a hned po pár vteřinách vystřelil kapitán Papšík z dvaceti metrů přímo k tyči - 1:4. V 51. minutě vyrazil hostující brankář Górniak balon jen před Kubinu, který už neměl moc práce jej poslat do kysně - 2:4. O sedm minut později přesně odcentroval z pravé strany Richter a Daniel David poslal balon do protipohybu brankáře - 3:4. Dvacet minut před koncem se domácím podařilo srovnat, když si na centr Pekárka vyskočil nejvýš Papšík a hlavou nedal gólmanovi šanci - 4:4. Pět minut před koncem zápasu navíc dokonala Bělá obrat, když střela Végha skončila na tyči a odrazila se od hostujícího Zlotého do kasy - 5:4. Darkovičkám se ale v poslední minutě podařilo vyrovnat, když dlouhý nákop, který brankář Krištof jen vyrazil před sebe, doklepl do kasy Kempný a uzavřel hattrick - 5:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Hodně zajímavý zápas. V první půli se nám nedařilo vůbec nic, Darkovičky byly lepší na balonu, byly důraznější, lépe si přihrávaly. V poločase byla bouřka v kabině a hned se to projevilo a postupně jsme pěti góly skóre otočili. Darkovičkám se ale v poslední minutě podařilo vyrovnat.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Měli jsme tři posily z áčka a první poločas jsme hráli excelentně a vybojovali si čtyřbrankový náskok. Ve druhém jsme myslel asi, že jsou domácí už poraženi a postihl nás pořádný kolaps a domácím se podařilo skóre otočit. Naštěstí jsme v závěru vyrovnali.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - DAVID Petr (N), DUDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - ŽIDEK Aleš: 1 - Myslím že všichni co byli na tomto zápase si udělali obrázek sami. Zákroky na červenou ani nepiskl v 90.minute hráč Darkoviček zakopl balón úplně daleko že hřiště nebyl schopný dát ani žlutou kartu. Ostuda všech rozhodujících ten by neměl pískat ani přípravků bo i tam by vše pos*al. Ostuda největšího kalibru podobně jako souboj Bělé a Štěpánkovic.
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Sokol Bělá: 9
Výkon hostů - FK Darkovičky B: 5
Hráč utkání - domácí: Martin Papšík
Hráč utkání - hosté: Jan Míl
Hodnocení hráčů - domácí: Vojtěch Krištof - 8, Jiří Boček - 8, Hynek Gvoždík - 8, Dominik Végh - 8, Patrik Vybrančík - 8, Jan Pekárek - 7, Jiří Richter - 10, Daniel David - 8, Martin Papšík - 10, Petr Kamrád - 8, Robert Kiesewetter - 9,
Hodnocení hráčů - hosté: Ondřej Górniak - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou povzbuzeny vítězstvím z minulého kola, nyní si však body rozdělí.

Tip: výhra domácích