P. Benek 37.
M. Liška 46. (p.)
V. Harazim 60.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice pokořily lídra


Branky


37. P. Benek , 46. M. Liška (p.) , 60. V. Harazim
10

Do poločasu dali domácí jeden gól. Po pauze přidali ještě dva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby sousední vesnic přineslo nedělní utkání mezi domácími Štěpánkovicemi a hosty z Bolatic, kteří jsou lídry soutěže. Štěpánkovce postavily velmi silnou sestavu a na hřišti to bylo znát. Jejich obranku zkušeně dirogoval Christoph, který Bolatice prakticky k ničemu nepustil. Po začátečním oťukávání začaly převahu získávat Štěpánkovice. Po čtvrthodině hry se domácí zjevili v první šanci, když dlouhý pas Christopha doputoval k Harazimovi, který pronil do vápna, položil si hostujícího brankáře Dudu, ale ten reflexivním vykopnutím nohy balon vyrazil. O deset minut později po centru Lišky trafil hlavou Benek jen boční síť. Ve 37. minutě už se domácí ujali vedení, když Liška z pravé strany našel na středu Harazima, který byl tísněn obráncem, tak nahrál za sebou stojícímu Benkovi, který brankáři naznačil střelu a poslal míč na druhou stranu - 1:0. Do poločasu se už nic nezměnilo.

 

Vstup do druhého poločasu vyšel lépě domácí družině. Ve 46. minutě poslal Christoph třicetimetrový pas na Benka, který se zbavil jednoho obránce, ale druhý jej poslal za cenu faulu ve vápně dolu a pískala se penalta. Tu si postavil Liška a neomylně podruhé rozvlnil síť - 2:0. Po hodině hry domácí udeřili potřetí. Pluške se narazil s Liškou, který z první sklepl na Harazima, který ač tísněn obráncem se natlačil před gólmana, kterého obstřelil - 3:0. Domácí se pak spokojili s bráněním svého náskoku a do ohrožení jejich branky se konečně dostaly i Bolatice. Tomšů dalekonosnou střelou rozetřásl břevno a Sikrora z pěti metrů netrefil branku. Skóre už zůstalo 3:0 a domácí se radovali z cenné výhry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Po posledním domácím výprasku od Služovic, a abychom našim fanouškům ukázali, že fotbal stále hrát umíme jsem sehnal a postavil to nejlepší, co jsem v danou chvíli bylo k mání. Tři vstřelené góly jedné z nejlepších obran soutěže, a žádný obdržený hovoří za vše. Děkuji všem hráčům, kteří přišli a pomohli zvládnout náročné utkání.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Měli jsme zraněné hráče, a Štěpánkovice se na nás pořádně připravily. Byly jasně lepší, a když mi vystřelíme jen dvakrát za zápas, tak určitě nemůžeme pomýšlet na tři body.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - D. Harazim [-] (88. J. Václavík [-] ) , J. Machala [-] , M. Liška [-] , V. Harazim [-] (86. L. Kožušník [-] ) , M. Pluške [-] (78. O. Bělák [-] ) , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , D. Christoph [-] , D. Halfar [-] , D. Tomíček [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - P. Sněhota [-] , P. Boček [-] , D. Sněhota [-] (46. P. Tomšů [-] ) , D. Macura [-] (65. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] , T. Sněhota [-] (57. J. Slivka [-] ) , D. Sikora [-] , T. Rataj [-] (70. R. Harazim [-] ) , R. Plaček [-] , R. Obrusník [-]

ŽK: 41. M. Pluške .
Hráči zápasu: D. Christoph , V. Harazim , D. Tomíček - P. Duda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - JARZAB Jaroslav (N), DRASTÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V béčkovem derby zvítězí bez potíží Bolatice

Tip: výhra hostů