1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si bod rozdělili


Branky


10

Na vedení Strahovic reagovaly Darkovičky po pauze vyrovnávací trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice se v sobotním odpoledni střetly s mužstvem z Darkoviček, a oba soupeři se nakonci zápasu radovali z jednoho bodu. V první příležitosti se objevila hostující družina, když v 10. minutě vypálil Gai, brankář Moravec vyrazil před sebe, a Vilkus ze dvou metrů střílel panubohu do oken. Na druhé straně hřiště se ve dvou šancích objevil Slavík, který ale jednou mířil vedle, a jednou ho vychytal brankář Pískala. Před půlhodinou hry vystřelil nepříjemnou střelu darkovičský Duda, ale brankáře nepřekvapil. Ve 32. minutě se Strahovice ujaly vedení, když dostal míč za obranu Vala, a přihrávkou pod sebe našel Slavíka, který byl nekompromisní - 1:0. O tři minuty později prošel přes šest hráčů domácí Slavík, ale hostujícího brankáře nepřeloboval. V samém závěru poločasu ještě přestřelil hostující svatyni Dvořák. 

 

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostující letce, která se hned po osmi minutách radovala z vyrovnání. To si připravil k přímému kopu asi z třiceti pěti metrů Helštýn. Jeho střelu sice už držel brankář Moravec ve svých rukavicích, ale nějakým záhadným způsobem mu vypadl a skončil v síti - 1:1. Do konce zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Obe družiny si vytvořily nějaké možnosti ke skórování. Darkovičky hrozily hlavně střelami z dálky, Strahovice byly o něco nebezpečnější, ale skóre už se neměnilo a obě družiny si do tabulky připsaly po jednom bodu.  



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Ztratili jsme tři body. Z mnoha tutovek v prvním poločase jsme dali jen jednu. Ve druhém jsme si dali skoro vlastní branku. Pak jsme se tlačili před branku, ale musím přiznat, že jsme mohli i prohrát.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Podle mě jsme byli až na malý úsek mezi 30. až 45. minutou lepším týmem.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , R. Hladík [-] , P. Slavík [-] - Š. Beneš [-] , P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (52. J. Stříbný [-] ) , J. Beneš [-] (46. V. Štefek [-] ) - M. Vala [-] (73. M. Hluchník [-] ) - D. Beneš [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , D. Schebestik [-] , J. Hanus [-] , P. Ender [-] - D. Hellebrand [-] (46. A. Zlotý [-] ) , M. Gai [-] , P. Helštýn [-] , L. Lička [-] (16. P. Adamčík [-] ) - M. Duda [-] (83. J. Kneifel [-] ) , A. Vilkus [-]

ŽK: 74. J. Stříbný - 32. D. Hellebrand , 74. A. Vilkus , 86. P. Pískala , 90. M. Gai .
Hráči zápasu: P. Slavík - P. Helštýn .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: PAVELEK Karel - VANĚK Pavel (N), TOMÁŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nevím jak na tom jsou domácí, ale doma si výhru pohlídaji.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích