Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka pro Oldřišov


Branky


10. O. Fabián , 18. J. Gletník , 26. J. Klement , 28. J. Gletník , 42. L. Samek , 50. M. Pusch , 54. J. Gletník , 59. J. Klement , 81. R. Rychlý (p.) - 13. V. Mička , 37. V. Mička , 64. V. Mička , 77. J. Cyrus , 89. P. Kocián
10

Oldřišov si s Bohuslavicemi pěkně zastříleli a divákům nabídli čtrnáct přesných zasahů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Oldřišovem a Bohuslavicemi se zvrhl v docela slušnou přestřelku, s vítězným koncem pro domácí družinu. Oldřišov byl po celý první poločas lepším týmem a svou dominanci vyjádřil tříbrankovým vedením. Úvodní branku zápasu vsítil po rychlé kombinační akci Fabián, který tentokrát zamířil, ne jako minulý týden, do správné sítě - 1:0. Bohuslavice našly odpověd už o tři minuty později, když po pravé straně prchl Mička a zavěsil - 1:1. Oldřišovu vrátil ale vedení už o chvíli později Gletník, který se poprvé v zápase zapsal do listiny střelců - 2:1. V 26. minutě další rychlá akce domácích skončila gólem, když se úspěšným střelcem stal Klement - 3:1. O dvě minuty později už vedl Oldřišov o tři branky, když Gletník nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 4:1. Ve 37. minutě opět pláchl domácí obraně Mička a bylo to 4:2. Poločasové skóre uzavřel Samek - 5:2. 

 

Ve druhé části se hra opticky srovnala a skóre utěšeně narůstalo. Po pěti minutách přinutil hostujícího brankáře pošesté lovit míč ze sítě Pusch - 6:2. V 54. minutě uzavřel hattrick Gletník - 7:2. Těsně před hodinou hry zvyšoval už na 8:2 Klement. Domácí se pak hnali za vidinou deseti gólů a otevírali ve své obraně okýnka. V 64. minutě se po chybě domácí obrany dostal balon k Mičkovi, jenž jej zasunul do prázdné klece a zkompletoval hattrick - 8:3. V 77. mintě přistrčil Petr Štefek balon před prázdnou klec Cyrusovi a bylo to 8:4. Devět minut před koncem si dal gól dokonce oldřišovský brankář Rychlý, který proměnil penaltu - 9:4. Tečku za bláznivým zápasem učinil hostující kapitán Kocián, který propasíroval balon nadvakrát do domácí sítě - 9:5.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli daleko lepší a ujali se až tříbrankového vedení. Druhý poločas už byl vyrovnanější, a skóre utěšeně narůstalo.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Naše zápasy bývají pro diváky hodně atraktivní. Zápas začal se zpožděním, když jsme čekali než přijedou naši hráči z ryb, bychom měli aspoň jedenáct lidí. První poločas byl Oldřišov lepší, ale ve druhém se to vyrovnalo.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - J. Gletník [-] (73. P. Mathias [-] ) , J. Klement [-] , O. Fabián [-] (46. M. Pusch [-] ) , M. Ulička [-] , A. Utěšený [-] , V. Bechný [-] (46. I. Hofer [-] ) , O. Berek [-] , A. Latton [-] , L. Samek [-] , P. Pardy [-]

SK Bohuslavice B
V. Vitásek [-] - D. Vitásek [-] , J. Štefek [-] , V. Mička [-] , O. Mika [-] (61. J. Cyrus [-] ) , P. Štefek [-] , D. Buhla [-] , P. Kocián [-] , R. Pochopien [-] , A. Barč [-] , I. Dominik [-]

Hráči zápasu: J. Gletník - V. Vitásek , V. Mička , P. Kocián .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - PIROŠ Kamil (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté přijedou bohužel jenom na výlet, tam není co řešit.

Tip: výhra domácích