1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice vydřely tři body z Hatě


Branky


83. R. Knybel - 72. T. Wolf , 82. V. Harazim
12

Všechny branky padly v poslední dvacetiminutovce, když nejdříve Štěpánkovice daly dva, a Hať jen snížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať se v sobotní odpolední střetla s mužstvem ze Štěpánkovic. Po celý zápas předvaděla obě mužstva vyrovnanou partii se šťastnějším koncem pro hostující družinu. V prvním dějství si více příležitosti vypracovala domácí Hať. Ve 20. minutě odcentroval Fryštácký na hlavu Polacha, který ale zamířil přesně do náruče brankáře. Poté se dostaly do jediné své šance v prvním dějství Štěpánkovice, když Benek nahrávkou našel Harazima, jehož střelu zblokoval na roh domácí obránce. Po půlhodině hry střelu Horáka vytlačil na roh hostující strážce svatyně Novák. Ve 40. minutě orazítkoval Hruška tyčku, a Fryštácký z dorážky mířil nad.

 

Ve druhé části začaly Štěpánkovice postupně přebírat iniciativu a jejich převaha vyústila v 72. minutě ve vedoucí branku. Celá akce začala u Pluškeho, který našel na rohu šestnáctky Wolfa, který odcentroval na hlavu Benka, který posunul opět na Wolfa, jenž ze tří metrů nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. O deset minut později přidaly Štěpánkovice druhou branku, když akce začala u brankáře Nováka, dále pokračovala přes Vybrančíka, který navedl míč na střed a našel Harazima, který s přispěním obránce dostal míč do brány - 0:2. Hať korigovala o minutu později, když hlavičkou dopravil míč do sítě nejmenší hráč na hřišti Knybel - 1:2. V závěru si už hosté taktickým výkonem tři body pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Trápili jsme se po celý zápas, neuměli si pořádně nahrát, a hráli jsme všechno vzduchem. Neuměli jsme se dostat do tempa. Byl to takový zápas o ničem.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, se šťastnějším koncem pro nás. Hlavně v prvním poločase nás podržel brankář. Závěr jsme si už takticky pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] (46. R. Knybel [-] ) , D. Majer [-] , M. Polach [-] , J. Fryštácký [-] , M. Starowicz [-] , R. Hruška [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , L. Cigan [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - J. Machala [-] , J. Hudeček [-] , V. Harazim [-] , M. Pluške [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , J. Vendelín [-] , T. Wolf [-] , D. Halfar [-] , J. Václavík [-]

ŽK: 29. M. Polach .
Hráči zápasu: R. Hruška - M. Novák , J. Václavík , T. Wolf .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ŠTVERKA Dalibor (N), MACHALLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Janík
Tip experta: remíza

Po dnešku moc nevím, navíc Štěpánkovicím se docela daří. Dávám plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích