Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov rozhodl třemi góly do třicáté páté minuty


Branky


11

Benešov dal do 35. minuty tři góly. Sudice korigovaly na začátku druhé půle. Pak se už skóre neměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov opět potvrdil, že hraje jak na houpačce. Tentokrát byl nahoře a zvítězil. Prvních třicet pět minut bylo jasně v režii Benešova, a právě ty rozhodly o jeho výhře. Hned po pár sekundách se domácí družina ujala vedení, když Mlýnek vyslal do uličky Ševčíka, který našel nahrávkou pod sebou Stříbného, který dorážel do prázdné branky - 1:0. Po čtvrthodině hry našel Stříbný Mlýnka, jehož střela orazítkovala břevno, a všudybyl Polák hlavou zametl míč do sítě - 2:0. Pak šel dvakrát sám na gólmana Stříbný, ale neuspěl. Ve 33. minutě našel Husovský dlouhým balonem za obranou Mlýnka, který nasadil kličku gólmanovi a zasouval do prázdné klece - 3:0. Teprve teď se začaly osmělovat i Sudice. Střely Riemela, Havrankeho a Vojtěcha Kryštofa si ale svůj cíl nenašly. 

 

Úvod druhé půle patřil Sudicím, když se ve 47. minutě odrazil balon na malém vápně k Tomáši Kryštofovi, který už neměl problém ho zasunout za záda brankáře - 3:1. Sudice pak byly opticky lepším týmem, ale jejich snaha většinou končila před šestnáctkou. Dostaly se k pár střelám Havrankeho, Valníčka a Tomáše Kryštofa. Benešov naopak hrozil neustále z rychlých brejků. Husovský sám trefil jen brankáře, Ševčík dvakrát ztroskotal na gólmanovi a Kichner zase netrefil brankovou konstrukci. Skóre se už nezměnilo a Benešov si tři body uhájil.  



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Naši hru rozhýbali naši dorostenci, kteří si první půlhodinu dělali s jejich obranou co chtěli. Sudice vyrovnaly hru až po pauze, ale my jsme svou výhru udrželi.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Začátek nám hrubě nevyšel, během půlhodiny jsme prohrávali o tři branky.Pak jsme se zvedli, ale ze svých šancí jsme využili jen jednu a ztrátu jsme nedohnali.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - K. Dvořák [-] (58. J. Reichel [-] ) , J. Ševčík [-] , D. Mlýnek [-] , L. Stříbný [-] , D. Večerek [-] , D. Lorenz [-] (45. P. Bittner [-] ) , R. Husovský [-] (74. P. Kichner [-] ) , M. Vaculík [-] , D. Pospěch [-] , J. Polák [-]

TJ Sokol Sudice
L. Levák [-] - L. Kartous [-] (46. T. Kalmus [-] ) , D. Havranke [-] (82. D. Dudek [-] ) , T. Kryštof [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , V. Kryštof [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , R. Molnár [-] (35. J. Valníček [-] ) , P. Vítek [-]

ŽK: 25. D. Mlýnek , 58. L. Stříbný - 25. L. Kartous .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - BARÁNEK Petr (N), NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Zápas kola. Domací budou chtít odčinit minulou vysokou prohru z Bělé. Sudice jsou zase na koni po minulé vysoké výhře proti Závadě. Očekávám vyrovnaný zápas, proto zkusím tipnout remízku.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích