Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice si zastřílely proti Štěpánkovicím


11

Už do poločasu vedly Služovice o pět branek. Štěpánkovice korigovaly za stavu 0:6. Služovice pak ještě přidaly tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vraždění neviňátek připomínal souboj dravce ze Služovic a neviňátek ze Štěpánkovic. Už ve 2. minutě mohl otevřít skóre Trunčík, ale přehodil brankáře i s brankou. V 5. minutě složil Trunčík reparát po přihrávce Čípa, když otevřel skóre střelou podél gólmana - 0:1. Ve 14. minutě po rohu ještě hlavičku Vladana Cimingy brankář vyrazil, ale Novák hlavou už mířil přesně - 0:2. O minutu později trefil Číp balon do spojnice. V 18. minutě vyslal Černý do uličky Čípa, a ten potřetí rozvlnil síť - 0:3. Ve 26. minutě zaplula střela Trunčíka přesně pod víko - 0:4. Po půlhodině hry se probil přes střed hřiště Nowický a přehodil brankáře - 0:5.  V závěru poločasu se neujaly střely Trunčíka a Wójcického. 

 

Druhý poločas nabídl stejný obrázek hry. V 58. minutě centr Černého poslal k tyči Novák a nešťastný Drastík lovil pošesté míč ze sítě - 0:6. V 66. minutě přisla jediná kloudná akce domácích za celý zápas, když Pluške dostal balon od obrany, nahrál Harazimovi, který si udělal dva obránce, a na pětce našel Benka, jenž přihrával Vybrančíkovi před prázdnou klec - 1:6. O dvě minuty později prodloužil hlavičku Černého do sítě Nowický - 1:7. V 72. minutě krásně napřáhl z dvaceti metrů Černý a míč se zatřepetal až v síti - 1:8. Poslední slovo měl tři minuty před koncem opět Černý, jenž po přihrávce Čípa poslal balon podél brankáře do kasy - 1:9.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Pokazilo se úplně všechno, co se pokazit mohlo. Dostali jsme brzy první gól, zranil se nám klíčový hráč Berek. Prohráli jsme se soupeřem, který byl minimálně o dvě třídy lepší. Když si nedokážeme přihrát na 3 až 5 metrů nemůžeme v kolektivním sportu uspět.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Zasloužené vítězství, bylo vidět, že domácí hrají bez posil z áčka, ve všem jsme je převyšovali. O výsledku bylo už rozhodnuto v prvním poločasu.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - L. Bielan [-] (67. L. Kožušník [-] ) , L. Vybrančík [-] , T. Wolf [-] , J. Hudeček [-] , S. Berek [-] (30. V. Harazim [-] ) , P. Benek [-] , J. Vendelín [-] , M. Tomíček [-] , D. Halfar [-] , J. Václavík [-] (80. G. Slaný [-] )

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , V. Ciminga [-] , V. Kremser [-] , M. Kremser [-] - M. Wójcicki [-] (50. M. Polhoš [-] ) , J. Černý [-] , J. Novák [-] , M. Číp [-] - M. Nowický [-] , M. Trunčík [-]

ŽK: 67. V. Ciminga , 78. M. Kremser .
Hráči zápasu: M. Číp , M. Trunčík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: RADEK Roman - THOMAS Daniel (N), GOGA Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Štěpánkovice nehrajou špatný fotbal, určitě Služovice potrápí. Hosté ale hrajou o postup a měli by vyhrát, proto tipuji vydřené 3 body pro Služovice.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů