3:1
(0:1)
11. J. David
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov otočil ve druhé části


Branky


60. L. Samek , 65. M. Pusch , 78. O. Fabián - 11. J. David
11

Bělá se ujala v prvním poločase vedení. Oldřišovu se podařilo třemi góly skóre otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov si pozval ke svému utkání na svůj domácí pažit tým z Bělé. Oldřišov čekal na první jarní výhru, a tuto nelichotivou bilanci se mu podařilo prolomit právě v tomto zápase. Vedení se ale ujala hostující družina po jedenácti minutách hry, když přetažený rohový kop skončil u Jakuba Davida, jenž už neměl problém dopravit balon do branky - 0:1. Oldřišov byl v dalším průběhu poločasu o něco lepším týmem. Neujala se střela Kala, a Ulička zase nastřelil pouze břevno hostující svatyně. Na druhé straně zahrozila Bělá opět Jakubem Davidem a Végh mířil jen do brankáře Wernera.

 

Ve druhém poločase byl Oldřišov nadále mírně lepším týmem a navíc se mu podařilo zvrátit skóre na svou stranu. Navýšit skóre ale mohl bělský Kiesewetter, jenž ale minul tyčku jen o centimetry. Skóre srovnal Oldřišov po hodině hry, když si přímý kop postavil Samek a krasně zavěsil míč do branky - 1:1. O pět minut později už to bylo 2:1, když Samek zamířil trestňák do břevna, a Pusch pohotově dorazil míč do kasy. V 78. minutě vyslal krasně za obranu Ulička Fabiána, který obhodil hostujícího brankáře - 3:1. V závěru se už skóre nezměnilo a Oldřišov mohl slavit výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Po celý zápas jsme byli mírně lepším týmem, ale v první části se ujala vedení Bělá. Naštěstí se nám podařilo zápas otočit.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Ujali jsme se vedení, a i když pak byl Oldřišov lepším týmem, tak jsme to nějak ukopali do poločasu. Pak si ale rozhodčí uvědomil, kdo je domácí. Neodpískal nám jasnou penaltu.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
L. Werner [-] - O. Fabián [-] (84. P. Fusek [-] ) , P. Weczerek [-] (61. P. Grabec [-] ) , J. Vavrečka [-] (46. M. Pusch [-] ) , M. Ulička [-] (89. M. Dedek [-] ) , J. Gletník [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , L. Samek [-] , A. Latton [-] , I. Hofer [-] (72. P. Mathias [-] )

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , P. Kubina [-] , M. Vyhlas [-] (80. P. Kamrád [-] ) , M. Papšík [-] , D. David [-] , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] , D. Végh [-] , J. Boček [-]

ŽK: 29. M. Ulička , 68. I. Hofer - 6. R. Kiesewetter , 55. D. David , 65. J. Boček .
Hráči zápasu: L. Werner , L. Samek - R. Kiesewetter , J. David .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUZNÍK David - PIROŠ Kamil (N), DAVID Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí hrajou pěkný fotbal, zato Bělá svým antifotbalem dokáže potrápit kohokoliv. Ale i tak očekávám první jarní výhru Oldřišova.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích