1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice kradly v Palestině


Branky


48. L. Vybrančík - 2. P. Kubiš , 20. J. Josefus , 27. P. Kubiš (p.) , 54. P. Slavík
14

Strahovice do poločasu vedly o tři branky. Štěpánkovice sice hned na počátku druhého snížily, ale Strahovice o chvíli opět utekly o tři branky a výsledek udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice ve Štěpánkovicích měly do zápasu vskutku raketový vstup. Už po pár sekundách našel Stříbný Slaninu, ale jeho hlava těsně minula tyčku domácí klece. O chvíli později už se radovaly Strahovice z branky, když Slanina vběhl do vápna jako buldozer, a přihrávkou pod sebe našel Kubiše, který nohou poslal balon do branky - 0:1. Po dvaceti minutách hry to bylo už o dvě branky, když Stříbný periferně viděl na kraji šestnáctky Josefuse, který přehodil domácího gólmana - 0:2. O sedm minut později byl ve vápně domácích sražen Stříbný a Kubiš s notnou dávkou štěstí penaltu proměnil - 0:3. Pak se začínaly nadýchávat k náporu Štěpánkovice, ale hrozily jen ze standardních situací a rohových kopů. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro hosty.

 

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácí družině, když ve 48. minutě zatáhl Kožušník balon po levé straně, nahrál Harazimovi, který na pětku přihrál Vybrančíkovi, jenž míč uklidil do sítě - 1:3. Štěpánkovice ale zpátky na zem vrátila 54. minuta, kdy po chybě jejich obrany se dostal do rychlého brejku Slavík a nedal domácímu strážci svatyně žádnou šanci - 1:4. Po této brance se sice domácí Palestina snažila ještě něco s výsledkem udělat, ale jejich převaha byla pouze platonického rázu, a chyběl tomu finální přihrávka. Zápas tak dospěl k výhře hostující družiny. Štěpánkovice na jaře poprvé prohrály.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Tak jednoznačné to nebyl. Dostali jsme lekci z produktivity. Když jsme se začali vždycky zvedat, tak jsme dostali facku, která nás srazila zpátky na zem.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Předpokládal jsem, že to bude těžký zápas a taky byl. Po poločasu jsme vedli o tři branky, i když byly Štěpánkovice fotbalovější, ale chyběla jim finálka. Vyhráli jsme zaslouženě, i když prohra 4:1 je asi příliš krutá pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - L. Vybrančík [-] , M. Pluške [-] , J. Hudeček [-] , P. Benek [-] , D. Kožušník [-] , J. Vendelín [-] , L. Jurček [-] (46. V. Harazim [-] ) , M. Liška [-] , D. Halfar [-] , J. Václavík [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , M. Obrusník [-] , R. Hladík [-] , P. Hluchník [-] - L. Slanina [-] (87. A. Dvořák [-] ) , J. Josefus [-] (83. J. Beneš [-] ) , P. Slavík [-] (64. M. Vala [-] ) , Š. Beneš [-] - J. Stříbný [-] (79. V. Štefek [-] ) , P. Kubiš [-] (60. M. Hluchník [-] )

Hráči zápasu: L. Slanina , J. Josefus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - DRASTÍK Filip (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Kotzur
Tip experta: výhra domácích

Štěpánkovicím to na jaře šlape, a určitě se chtějí dotáhnout dopředu. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza