Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice si zastřílely proti Bohuslavicím


Branky


14

Služovice po půli vedly o tři branky, a ve druhém pak navýšily svou výhru ještě o další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice s přehledem porazily Bohuslavice a nadále pronásledují v čele tabulky Bolatice. Dlouho jim ale trvalo než se dokázaly střelecky prosadit a vyjádřit svou převahu. Střely Čípa, Černého a Nowického z úvodní desetiminutovky přesný cíl nenašly. Stejně se dvakrát po rohu Čípa vedlo i Vladanu Cimingovi, který ale mířil nad hlavou. Po dvaceti minutách hry Vladan Ciminga zblízka přestřelil. Ve 24. minutě už Služovice protrhly střeleckou smůlu, když se míče zmocnil na půlící čáře Nowický, a prošel až před branku a balon napálil pod víko - 1:0. Ve 26. minutě uvolnil Vladan Ciminga Čípa a ten střílel k tyčce - 2:0. Po půlhodině hry v sólu nastřelil Martin Kremser hostujícího brankáře. Ve 37. minutě našel Vladan Ciminga Nowického a ten zavěsil - 3:0. V závěru poločasu ještě Číp nedokázal vyzrát na brankáře Zajíčka. Bohuslavice hrozily jen dalekonosnými střelami Janoše. 

 

Ve druhé části se hrál bezstarostný fotbal a skóre vesele narůstalo. V 53. minutě házel dlouhý aut Kriebel a ten se nějak záhadným způsobem odrazil od Nováka do kasy - 4:0. V 62. minutě se podařilo hostům snížit, když se jak tank protlačil do domácího vápna Dominik a poslal balon k levé tyčce - 4:1. O tři minuty později po nahráce Džemly upravoval na 5:1 Černý. V 75. minutě vypíchl brankáři Zajíčkovi míč Vojtěch Kremser a pohodlně ho poslal do kasy - 6:1. V 77. minutě pronikl do domácího vápna Kocián a snížil na 6:2. Tečku za zápasem udělal deset minut před koncem, když nepovedená střela Čípa skončila u Nováka a ten se nerozpakoval a poslal míč do vinklu - 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Zasloužené vítězství. Sice se delší dobu čekalo na úvodní gól, ale pak už to tam začalo padat. Škoda jen dvou obdržených branek, po chybách stoperů.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Jako už poněkolikáté jsme přijeli v improvizované sestavě a dokonce jsme měli i nového brankáře, málo lidí na střídání. Domácí ale fotbalovější fotbalovější, a vyhráli zcela zaslouženě. Jediné pozitivum je nová cesta do Služovic přes Vrbku a Svobodu.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - M. Kremser [-] (70. P. Pšenák [-] ) , V. Kremser [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] - A. Lasák [-] , J. Černý [-] , J. Novák [-] , M. Číp [-] - M. Nowický [-] (64. P. Džemla [-] ) , V. Ciminga [-] (54. M. Wójcicki [-] )

SK Bohuslavice B
J. Zajíček [-] - R. Kocián [-] , T. Hruška [-] , V. Vitásek [-] , R. Pochopien [-] , A. Barč [-] , I. Dominik [-] , V. Mička [-] (46. O. Mika [-] ) , V. Janoš [-] , J. Štefek [-] , P. Kocián [-]

Hráči zápasu: M. Číp , M. Nowický - I. Dominik , R. Kocián , J. Štefek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - MATONOHA Petr (N), GOGA Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Kotzur
Tip experta: remíza

Bohuslavice sice nemají na jaře formu, ale ze Služovic si bod odvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích