Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice trestaly nemilosrdně bohuslavické chyby


Branky


13

Sudice měly v zápase vždy gólově navrch. Bohuslavice vždy jen korigovaly skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V přestřelku se změnil souboj mezi domácí družinou z Bohuslavic a hosty ze Sudic. Ze začátku zápasu byly Bohuslavice mírně lepším celkem, ale svou převahu nezúročily brankově. Do vedení se tak naopak dostaly Sudice po dvaceti minutách hry, když si Tomáš Kryštof po individuální akci udělal tři hostující obránce a ránou ze šestnáctky nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 0:1. O čtvrthodiny později už to bylo o dvě branky, to obdržel Herrmann míč na hranici šestnáctky balon a jeho střela se zastavila až v síti - 0:2. Oba výše zmínění ještě nebezpečně ohrozili domácí branku, ale bez úspěchu. Stejně se vedlo na druhé straně Janošovi s Dominikem. 

 

Pět minut po pauze Bohuslavice snížily, když z volného přímého kopu trefil krásně před zeď balon do kasy Štefek - 1:2. Bohuslavice se ale neradovaly dlouho, protože hned z rozehrávky se zmocnil balonu Tomáš Kryštof a střelou zpoza šestnáctky zametl míč k tyči - 1:3. Po hodině hry ale znovu snížili domácí narozdíl jediné branky, když Janoš pronikl do vápna a zavěsil - 2:3. V 63. minutě šel do samostatného úniku Vojtěch Kryštof, hostující obránce ho sice doběhl, ale Kryštof mu udělal kličku a byl nekompromisní - 2:4. V 68. minutě navíc utekly Sudice o tři branky, když se k odraženému balonu dostal Herrmann a míč z jeho kopačky se zatřepetal v síti - 2:5. V 74. minutě dorážkou upravoval na 3:5 domácí Barč. Konečnou podobu výsledku dal tři minuty před koncem Riemel, který se v chumlu v šestnáctce nejlépe zorientoval a bylo vymalováno - 3:6.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Opět jsme nastoupili v improvizovaně sestavě. Navíc se nám o poločase zranil náš brankář. Hrálo se nahoru dolů a pro diváky to byl líbivý fotbal. Sudice trestaly naše chyby, a proto daly více branek.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Byl to otevřený fotbal, nahoru dolů, a kdo proměnil více šancí tak vyhrál. Nám se prakticky povedlo, že do čeho jsme kopli, tak spadlo do kasy.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - R. Pochopien [-] (46. V. Vitásek [-] ) , A. Barč [-] , T. Chlopčík [-] , I. Dominik [-] (75. O. Mika [-] ) , V. Mička [-] , V. Janoš [-] , J. Štefek [-] , P. Kocián [-] , D. Buhla [-] , P. Štefek [-]

TJ Sokol Sudice
L. Levák [-] - M. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , T. Kryštof [-] , P. Vítek [-] , L. Hlaváč [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , R. Molnár [-] (80. M. Zeman [-] ) , P. Herrmann [-] (81. A. Schwenzner [-] )

ŽK: 25. P. Kocián .
Hráči zápasu: V. Janoš , D. Buhla - T. Kryštof , P. Herrmann .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRASEK Beno - BLOKŠA Dalibor (N), PITRA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Otázka je v jaké sestavě se domácí poskládají,ale sudice zatímna jaře nic moc.Tipuju 1.

Tip: výhra domácích