Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice třemi slepenými góly v rozmezí pěti minut rozhodly


Branky


11

Štěpánkovice sice na jaře poprvé inkasovaly, ale třemi brankami pak zápas otočily ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice tentokrát na svém hřišti ve Štěpánkovicích přivítaly poslední celek z Kozmic. A byly to paradoxně Kozmice, kdo ze začátku diktoval tempo hry a měl na kopačkách míč častěji. Jejich převaha gradovala ve 25. minutě, kdy se ujaly vedení. To Janík odcentroval na Rončku, který prodlužoval balon dále, a po dvojitém odrazu se míč dostal ke Konečnému, který neměl problém dopravit míč do kasy a poprvé na jaře pokořit gólmana Lukovicse - 0:1. Po tomto gólu se domácí začali vzpamatovávat a ve 38. minutě se dočkali srovnání skórě, když Jurček zatáhl balon po levé straně, pousnul na Nováka, jenž sklepl na Harazima, který nechytatelnou bombou vymetl šibenici - 1:1. O čtyři minuty později byl faulován Harazim a z trestného kopu po zaváhání gólmana poslal míč za jeho záda Vendelín - 2:1. Pětimnutovku hrůzy pro hosty zakončil opět Harazim, který po akci jako přes kopírák, z otočky uklidil balon k tyči - 3:1. V závěru první půle ještě mohli domácí navýšit své skóre, ale Kožušník samostatný nájezd zahodil. 

 

Druhý poločas se už hrál v poklidnějším tempu. Hra byla vyrovnaná, a odehrávala se mezi šestnáctkami obou mužstev, bez výraznější gólové příležitosti. Teprve asi pět minut před závěrečným hvizdem se po levé sraně uvolnil Kožušník, nacentroval na zadní tyči hlavičkoval Novák pouze do hostujícího brankáře. V závěru už k ničemu vážnějšímu nedošlo, a Štěpánkovice si připsaly další tři body do tabulky.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Začali jsme vlažně, čehož soupeř využil a vstřelil první branku. Nám trvalo třicet pět minut než jsme se sžili s hřištěm. Rozhodla pětiminutovka, v níž jsme vstřelili tři branky.

TJ Sokol Kozmice B
Martin Janík (útočník): Začátek zápasu nám vyšel lépe, měli jsme míč častěji na svých kopačkách a ujali se vedení. Domácím se pak podařilo slepenými góly vývoj obrátit. Druhý poločas byl vyrovnaný na obě strany a už se nic podstatného nestalo.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - J. Hudeček [-] (75. L. Bielan [-] ) , P. Benek [-] , D. Kožušník [-] , D. Novák [-] (87. L. Vybrančík [-] ) , M. Tomíček [-] (35. J. Vendelín [-] ) , L. Jurček [-] , S. Berek [-] , V. Harazim [-] (46. M. Pluške [-] ) , D. Halfar [-] , J. Václavík [-]

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - F. Konečný [-] , M. Janík [-] , D. Koval [-] (57. R. Velc [-] ) , J. Kozák [-] , T. Král [-] (76. L. Ondrášek [-] ) , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , M. Vinárek [-] , A. Dihel [-] , D. Rončka [-]

ŽK: 40. P. Benek , 80. M. Pluške - 53. D. Rončka , 80. A. Dihel .
Hráči zápasu: S. Berek , J. Vendelín , V. Harazim - A. Dihel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - THOMAS Daniel (N), GAI Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: výhra domácích

Štěpánkovicím to na jaře šlape výborně, na umělku si už musely řádně zvyknout, s Kozmicemi by problém mít neměly.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích