Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov neudržel dvoubrankový náskok


Branky


11

Ještě dvacet pět minut před koncem vedl Oldřišov o dvě branky. Hať však skvělým finišem skóre obrátila ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať ve svém první jarním zápase přivítala na svém hřišti mužstvo z Oldřišova. Vstup do zápasu měli domácí vskutku raketový. Hned po pár vteřinách se dostal k nebezpečné hlavičce Kliment, ale mířil těsně vedle. O chvíli později se v nadějné příležitosti ocitl opět Kliment, ale opět se svou šancí naložil macešsky. Do vedení se tak dostal ve 4. minutě Oldřišov, když Utěšený využil špatné rozehrávky domácích, prošel až do vápna a obstřelil domácího gólmana - 0:1. V dalším průběhu poločasu byli aktivnější hosté, ale příležitosti Bechného a Weczerka se neujaly.

 

Po deseti minutách druhého dějství navýšil Oldřišov svůj náskok, když Weczerek posunul míč na Bechného, jenž míč poslal kolem domácího brankáře do kasy - 0:2. Pak se hostům zranil Utěšený a na trávníku začali úřadovat domácí. V 66. minutě pronikl domácí Majer do oldřišovského pokutového území a zavěsil - 1:2. O tři minuty později zrovna vystřídavší Polach stál na konci pohledné akce a zasouval do prázdné kysně - 2:2. Deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího se balon po rohu odrazil ke Štverkovi a ten byl nekompromisní - 3:2. V závěerčné minutě rozehrál Oldřišov špatně míč, kterého se zmocnil Kuchař, nahrávkou našel Polacha, který pojistil druhou brankou výsledek - 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Hlad po výhře je velmi dobrý, a navíc když se podaří otočit zápas, tak je to ještě lepší. Vyhrál ten, do dal více branek.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Vedli jsme sice o dvě branky, ale poté co nám pro zranění odstoupil nejlepší hráč Utěšený, tak jsme se zlomili.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - J. Kliment [-] (87. L. Tyleček [-] ) , R. Hruška [-] , J. Macháček [-] (65. T. Konetzný [-] ) , D. Majer [-] , M. Starowicz [-] , J. Fryštácký [-] (67. M. Polach [-] ) , L. Štverka [-] (46. M. Kuchař [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-] (62. M. Sojčák [-] ) , D. Štverka [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Mathias [-] - R. Kalo [-] , M. Ulička [-] , P. Latoň [-] , P. Weczerek [-] , V. Bechný [-] , J. Mrázek [-] , A. Utěšený [-] , L. Samek [-] , P. Pardy [-] , A. Latton [-]

ŽK: 41. J. Macháček , 77. D. Majer , 90. M. Kuchař - 14. R. Kalo , 76. L. Samek , 90. P. Weczerek .
Hráči zápasu: T. Němec , M. Polach , D. Majer - A. Utěšený .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - NOVÁČEK Jiří (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: výhra hostů

Oldřišov před týdnem doma malinko zaváhal, pro domácí to bude těžká premiéra a více věřím Oldřišovu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů