J. Hanus 11.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada otočila ve druhém dějství


Branky


11

Darkovičky vedly po první půli o jednu branky. Závada ale dvěma přesnými zásahy skóre otočila ve svůj propsěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas nabídlo střetnutí mezi domácími Darkovičkami a hostující Závadou. V prvním poločase byly lepším týmem domácí Darkovičky, které se ujaly v 11. minutě vedení, když po levé straně utekl rychlonožka Gai, jenž našel pod sebou Hanuse, a ten nezadržitelně poslal balon do sítě - 1:0. Ve zbývajícím průběhu poločasu hrozily Darkovičky hlavně ze standardních situacích. Závada domácího gólmana ohrožovala hlavně střelami z dálky. Hlavními snajpry byli Gryz, Staňo, Husárik a Štefek. 

 

Po přestávce začala Závada přejímat otěže zápasu do svých rukou. Nejdříve ale musela přežít klinickou smrt, když dlouhý aut Dudy našel střelce první branky Hanuse, ale jeho střela pouze orazítkovala tyčku závadské kasy. Hned z následného protiútoku se míč dostal až na kopačky Husárika, jenž nenápadnou střelu uklidil k tyči - 1:1. O pět minut později střelu Gryze domácí brankář vyrazil na roh. Rozhodující okamžik zápasu přišel čtyři minuty před koncem, když hosté dostali možnost zahrávat přímý kop. Míč si postavil Štefek, který propálil zeď a přízemní ránu poslal k tyči, i když si domácí gólman na míč sáhl, ale brance zabránit nedokázal - 1:2. V závěru se snažily Darkovičky ještě vyrovnat. V poslední minutě se dostaly k rohu, ale poté co brankář Krajíček míč vyboxoval, ukončil rozhodčí zápas. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. My jsme byli lepší v prvním, hosté ve druhém, kdy otočili skóre. Za stavu 1:0 ovlivnil zápas rozhodčí, když neodpískal jasnou penaltu, poté co Hanus orazítkoval tyčku.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Bylo to ubojované a upracované vítězství. My jsme byli fotbalovější, Darkovičky zase byly bojovnější. Za tři body jsme rádi.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - L. Lička [-] , T. Fajkus [-] , P. Drozd [-] (74. J. Míl [-] ) , D. Schebestik [-] - P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , P. Helštýn [-] , D. Hruška [-] (67. M. Duda [-] ) - J. Hanus [-] , A. Vilkus [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , R. Husárik [-] , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] (79. Z. Staněk [-] ) , M. Krupa [-] , P. Chřibek [-] (64. M. Majhofer [-] ) , P. Joško [-]

ŽK: 65. M. Majhofer .
Hráči zápasu: P. Helštýn - R. Husárik , D. Štefek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ENDER Petr (N), JEČMÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: výhra domácích

Závada v minulém kole všechny překvapila vysokou výhrou nad Bolaticemi, na to určitě bude chtít navázat, ale na letišti v Darkovičkách to bude jiný zápas. Tipuji vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů