0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá víkendová bezbranková plichta


Branky


0

V Sudicích diváci na gól čekali marně a oba soupeři se tak o body podělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Sudic zavítalo mužstvo z Bělé, a kdo se těšil na pořádnou porci branek v síti soupeřů musel odcházet z nedělního zápasu zklamán. Po většinu utkání se odehrával urputný boj uprostřed hrací plochy s minimem šancí na obou stranách. V prvním poločase hrozily Sudice hlavně střelami ze střední vzdálenosti, v nichž vynikal hlavně Tomáš Kryštof, jenž ohrozil hostující branku asi čtyřikrát. Dvakrát zahrozily Sudice z rohu, ale ani Michal Kryštof, a ani Havranke nemířili přesně. Bělá se nadruhé straně dostala do stoprocentní šance Kamrádem, ale ten nepřelstil brankáře Klimenta. Jinak hrozili hosté střelami z dálky. 

 

Ve druhé půli se obraz na hřišti moc nezměnil. Sudice možná měly více ze hry, ale branka se nepodařila vsítit ani jednomu mančaftu. Za domácí byl nejblíže brance Tomáš Kryštof, ale ten napálil jen břevno. Dále střílel těsně nad Kalmus, těsně minul kasu o chvíli později Havranke, a svůj únik nezužitkoval ani Vojtěch Kryštof. Za Bělou opět v tutovce zaváhal Kamrád. Do další příležitosti se dostal Vybrančík, ale ani on nezamířil přesně mezi tři tyče po standardní situaci. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Remíza je spravedlivým vyústěním zápasu. Šance byly na obou stranách, ale ani jedno z mužstev je neproměnilo. Byl to urputný boj ve středu hřiště.

TJ Sokol Bělá
Martin Papšík (kapitán): Vyrovnaný zápas. Domácí možná měli míč častěji na kopačkách, ale na šance to bylo vyrovnané. Remíza zápasu sluší.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Kliment [-] - P. Vítek [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] (81. V. Kryštof [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , L. Kartous [-] , M. Pitra [-] (59. D. Dudek [-] ) , M. Kryštof [-] , T. Kryštof [-]

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. David [-] , R. Kiesewetter [-] , P. Kamrád [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , M. Mikšaník [-] , P. Vybrančík [-] , H. Gvoždík [-] , J. Boček [-]

ŽK: 30. M. Pitra , 86. T. Kryštof .
Hráči zápasu: T. Kalmus , T. Kryštof - V. Krištof .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - SCHWENZNER Andreas (N), BIZOŇ Andělín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.