P. Pískala 37. (vl.)
J. Vitásek 56.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená dělba bodů


Branky


37. P. Pískala (vl.) , 56. J. Vitásek - 14. A. Vilkus , 60. P. Adamčík
0

Ve vyrovnaném zápasu daly oba mančafty po dvou gólech a remíza byla na světě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice si k prvnímu jarnímu zápasu pozvaly na svůj trávník Darkovičky. Zápas to byl zcela vyrovnaný, a poprávu skončil spravedlivou dělbou bodů. Do utkání vstoupily aktivněji Darkovičky, které se po čtvrthodině hry ujaly vedení, když Gai vypálil ostrou ránu na brankáře Cyruse, jenž míč vyrazil k Vilkusovi, jenž ho sklepával do prázdne kasy - 0:1. Pak se dvakrát ocitl sám před domácím brankářem Duda, ale pokaždé si na něm vylámal zuby. Od 30. minuty se začal obraz hry vyrovnávat. Ve 37. minutě se domácí radovali z vyrovnání, když si roh Štefka nešťastně srazil do vlastní kasy brankář Pískala - 1:1. V závěru poločasu ještě zahodil pár nadějných šancí domácí Vitásek.

 

Ve druhém poločase se hrála partie nahoru dolů. V 56. minutě se podařilo Bohuslavicím skóre obrátit ve svůj prospěch, když se do listiny střelců po zmatcích v hostujícím pokutovém území zapsal Vitásek - 2:1 . Darkovičky tento moment nakopl, a vypracovaly si několik šancí, ale ani Hruška, ani Vilkus úspěšní nebyli. V 60. minutě se už ale Darkovičky vyrovnání dočkaly, když se Petru Adamčíkovi povedlo z třiceti metrů zaskočit domácího brankáře - 2:2. V poslední půlhodině se šance střídaly na obou stranách. Za domácí napálil břevno Vitásek, neprosadil se ani Janoš. Na druhé straně byl neúspěšný Vilkus. Zápas tak dospěl k remízovému konci.  



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Vyrovnaný a pro diváky pohledný zápas. Na šance to bylo vyrovnané 6:6 a se soupeřem jsme se shodli, že remíza je spravedlivá. Sestavu jsem opět lepil a hodně jsem přitom musel improvizovat.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Zápas to byl velmi vyrovnaný. Remíza byla naprosto zasloužená. Kdybychom oba dva týmy proměnili všechny šance, klidně to skončí 5:5.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - V. Janoš [-] , J. Vitásek [-] , L. Kušnír [-] (70. L. Piskoř [-] ) , P. Cigán [-] , M. Šramel [-] , J. Krupa [-] , P. Štefek [-] , J. Štefek [-] , P. Kocián [-] , T. Hruška [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , J. Míl [-] , D. Hruška [-] (75. J. Kneifel [-] ) - M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , D. Schebestik [-] - M. Duda [-] , J. Hanus [-] - L. Lička [-] , A. Vilkus [-]

ŽK: 43. V. Janoš - 82. J. Hanus .
Hráči zápasu: J. Cyrus , P. Kocián , J. Štefek - P. Adamčík , A. Vilkus .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - BLOKŠA Dalibor (N), ENDER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.