0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 14:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková plichta se zrodila v Oldřišově


Branky


0

Divácí v Oldřišově branku neviděli a soupeři si body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vedlejším hřišti v Oldřišově přívatala domácí družina Štěpánkovice, které na jaře dvakrát vyhrály, a neinkasovaly ani jednu branku. Více jak čtvrthodinu trvalo nežli si obě mužstva zvykla na nerovný terén a srovnala se s ním. První se osmělil Oldřišov, ale střela Samka mezi tři tyče nemířila. Ve 20. minutě se dostaly do první příležitosti Štěpánkovice, když Jurček vyslal do samostatného nájezdu Kožušníka, ale toho vygumoval brankář Rychlý. O pět minut později využil chybné rozehrávky domácí družiny Harazim, ale vyprášil pouze rukavice domácímu strážci svatyně Rychlému. Oldřišov se pak mohl radovat z gólu těsně před pauzou, ale Hofer špatně seřídil mířidla. 

 

Po pauze nasazení trošku opadlo a šancí bylo na obou stranách jako toho pověstného šafránu. Hrálo se od vápna k vápnu, a každý chvilku tahal pilku. Za domácí družinu zahrozil Pardy, jehož hlavička po rohovém kopu zamířila těsně mimo tři tyče. Na druhé straně hřiště zahrozil dvakrát na pravé straně Jurček, ale jeho nadějné centry zablokovala vždy spolehlivě domácí defenziva. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Hráli jsme na vedlejším hřišti a bylo znát, že je to náš první zápas. Byli jsme málo sehraní. Šancí bylo jako šafránu. Hrálo se spíše od šestnáctky k šestnáctce.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Dlouho trvalo než se obě mužstva srovnala s nerovným terénem, a podle toho hra vypadala. Vyrovnaná hra, poskrovnu šancí, a to co prošlo výborně vychytali oba brankáři.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - V. Bechný [-] (61. O. Berek [-] ) , J. Klement [-] (46. J. Mrázek [-] ) , I. Hofer [-] (85. M. Dedek [-] ) , J. Gletník [-] , L. Samek [-] , P. Pardy [-] (72. P. Mathias [-] ) , R. Kalo [-] , A. Latton [-] , M. Steuer [-] , J. Vavrečka [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - M. Pluške [-] , L. Vybrančík [-] (84. L. Kožušník [-] ) , D. Kožušník [-] (64. J. Vendelín [-] ) , L. Bielan [-] , M. Tomíček [-] , L. Jurček [-] , S. Berek [-] , V. Harazim [-] , D. Halfar [-] , J. Václavík [-]

ŽK: 71. R. Kalo .
Hráči zápasu: R. Rychlý - M. Tomíček , L. Jurček , M. Lukovics .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PIROŠ Kamil (N), THOMAS Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.