1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Umělka v Kravařích Palestině svědčí


Branky


0

Jedinou branku zápasu daly Štěpánkovice ve 22. minutě. Všechny útoky hostů vychytal skvělý domácí brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice své druhé jarní utkání odehrály na umělé trávě v Kravařích. Je vidět, že jim tato plocha svědčí, protože podruhé za sebou vyhrály a opět neinkasovaly ani jednu branku. Jejich nedělním soupeřem bylo mužstvo z Dolního Benešova. Po úvodní oťukávačce převzal otěže zápasu Benešov, který přitlačil domácí družinu k jejich šestnáctce. Do prvních dvou šancí se dostal Mlýnek. Poprvé po přihrávce Lorenze a podruhé po samostatné akci. V obou případech si vylámal zuby na skvělě chytajícím Lukoviczovi. Pak zahrozili hosté dvakrát z roku. Jak hlavičku Poláka, tak Lorenze ale hrdina dne Lukovicz tygřím skokem vyrazil. Ve 22. minutě se po dlouhém nákopu domácích dostal k míči Benek, jenž si obehrál hostujícího obránce, navedl si míc na střed a nahrál samotnému Kožušníkovi, který zachoval chladnou hlavu, počkal si na pohyb hostujícího gólmana a s přehledem uklidil míč k tyči - 1:0. Po této brance se hra na chvíli vyrovnala. Do pološance se dostala domácí ekipa, ale po centru Benka vzal míč z hlavy Harazimovi brankář Vaňura. Hosté se pak ještě poločasu se dostali do tří nadějných šancí. Mlýnek protáhl Lukovicze. Střelu Stříbného zablokovala domácí defenziva, a Kozelek sám před brankářem přeloboval ho i bránu. 

 

Ve druhém poločase se obraz hry na trávníku příliš nezměnil. Hosté neúspěšně dobývali domácí kasu. Domácí spíše sázeli na rychlé kontry, ale k mnoha se nedostali. V 53. minutě se po výkopu Lukovicze dostal míč k Harazimovi, který běžel tísněn hostujícím zadákem na brankáře Vaňuru, který jeho úmysl přečetl. Pak už opět začal pálit šance Benešov. Střelu Stříbného na přední tyči chytá famózně Lukovicz. Po centru Skrocha hlavičkuje střídající Husovský jen do brankáře. O chvíli později prošel Mlýnek po kraji, neomylně našel Husovského, jehož placíra opět našla jen připraveného Lukovicze. Po centru Lorenze a hlavičce Stříbného opět čaroval domácí fantom v brance. Deset minut před koncem se k nadějné standardce dostaly Štěpánkovice, ale centr Tomíčka poslal překvapený Vendelín těsně mimo. Benešov pak vrhl všechny své síly do útoku, ale domácí statečně odolávali. Vrcholem hostujícího zmaru byla akce z 85. minuty, kdy stali tři hráči hostů na malém vapně, ale ani jeden nedokázal centr z boku uklidit do sítě. V závěru už domácí tlaku hostů odolali a připsali si šťastné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Na šance 3:10, na góly 1:0. Vyhráli jsme s lepším týmem díky výkonu brankáře Lukovicze a heroickém, zodpovědném a taktickém výkonu celého týmu, včetně náhradníků. Hluboce před svým týmem smekám a jsem hrdý na jejich výkon.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byl to zápas na jednu branku. Štěpánkovice daly z jednoho útoku branku, a proto vyhráli. My, i kdybychom hráli do půlnoci, tak se nám góla nepodaří vstřelit.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - D. Kožušník [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , J. Hudeček [-] , J. Vendelín [-] (79. M. Pluške [-] ) , L. Jurček [-] (46. M. Tomíček [-] ) , S. Berek [-] , V. Harazim [-] , D. Halfar [-] , J. Václavík [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - D. Mlýnek [-] , P. Kozelek [-] (56. R. Husovský [-] ) , L. Stříbný [-] , M. Vaculík [-] , D. Skroch [-] , D. Lorenz [-] , T. Miketa [-] (71. J. Reichel [-] ) , D. Pospěch [-] , J. Polák [-] , L. Šikora [-]

ŽK: 22. P. Benek - 22. L. Šikora , 75. D. Lorenz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - DRASTÍK Filip (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.