2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať plichtila se Závadou


Branky


0

Do vedení šla Závada, ale Hati se podařilo srovnat krok, a pak skóre otočit. Závada ale nakonec srovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať se rozešla smírně v domácím zápase se Závadou. Závada byla v první částí mírně lepším týmem. V první šanci se ale zjevil domácí Nováček, ale Krajíček jeho jedovatý pokus vyrazil na roh. Na druhé straně v 8. minutě Gryzova střela nemířila mezi tři tyče. Hať pak kontrovala střelou Majera, kterou ale Krajíček opět vytěsnil. Závada se dostala do vedení ve 23. minutě, když Staňo poslal doprava Daniela Štefka, jenž z úhlu napálil balon do kasy - 0:1. O dvě minuty později zatřásla domácím břevnem hlavička Martina Štefka. Ve 26. minutě centr Gryze přistál na hlavě Daniela Štefka, ale ta mířila vedle. Zahřmělo tak na druhé straně. Ve vápně byl faulován domácí Nováček a Starowicz chladnokrevně zakončil pokutový kop - 1:1. V závěru poločasu ještě špatně seřídily mířidla závadský Martin Štefek se Staněm. 

 

Úvod druhé částí vyšel lépe domácí eskadře. V 51. minutě prostrčil Chmelař balon na Hrušku, jenž skluzem dotlačil míč do kasy - 2:1. V 58. minutě mohl vyrovnat Ritnošík, ale po chybě domácí defenzivy nastřelil pouze tyčku. Úspěšnější byl v 69. minutě Daniel Štefek, který dostal balon do nohy, a zamířil přímo k tyči - 2:2. V dalším průběhu hry byla hra rozháraná. Teprve v závěru zápasu mohla Hať rozhodnout, Nejdříve v 88. minutě našel střídající Kalvar Chmelaře, jehož dělovka jen těsně minula šibenici. O chvíli později oslovill Majer Hrušku, ale ten taky nezamířil mezi tři tyče. Zápas tak dospěl k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Myslel jsme si, že bychom mohli vyhrát, ale soupeř byl jiného názoru. Měli jsme i nějaké posily z áčka, ale dělali jsme individuální chyby. Moc hezký zápas to nebyl, navíc nám soupeř toho moc nedovolil. Nakonec remízu bereme.

TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí týmu): V prvním poločase byla Závada lepším týmem, měla šance, ujala se vedení. Domácím se ale podařilo srovnat skóre z penalty. V úvodu nám dokonce vstřelili druhou branku, nám se ale podařilo vyrovnat. Druhá půle už byla nic moc. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - J. Nováček [-] (46. L. Štverka [-] ) , J. Kliment [-] (84. L. Tyleček [-] ) , D. Majer [-] , J. Macháček [-] (82. J. Válek [-] ) , M. Starowicz [-] (67. T. Kalvar [-] ) , R. Hruška [-] , J. Fryštácký [-] , D. Fojtík [-] (46. O. Chmelař [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - D. Vitásek [-] , M. Majhofer [-] , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] , V. Ritnošík [-] (70. Z. Staněk [-] ) , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , P. Joško [-]

Hráči zápasu: R. Hruška - D. Štefek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠTVERKA Dalibor (N), JEČMÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.