Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2018 17:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice otočily v závěrečné čtvrthodině


Branky


12. A. Vilkus , 23. R. Kempný , 59. M. Gai - 19. T. Kryštof (p.) , 48. P. Vítek , 74. D. Havranke , 79. P. Baránek , 88. D. Havranke
0

Darkovičky třikrát vedly. Sudice třikrát vyrovnaly a skvělým závěrem strhly výhru na svou stranu dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtvrteční dohrávce 16. kola změřily síly mančafty z Darkoviče a Sudic. Start do zápasu měly lepší Sudice, které v prvních deseti minutách zazdily tři šance. Neúspěšnými byli postupně Havranke, Vojtěch Kryštof a Vítek. Paradoxně tak tak šli do vedení domácí, když centr Ondiče trkl do sítě hlavou Vilkus - 1:0. Hostům se podařilo srovnat krok v 19. minutě, když nedovoleně poslal Kempný k zemi v pokutovém území Tomáše Kryštofa, a sám postižený s přehledem proměnil pokutový kop - 1:1. Darkovičky ale o čtyři minuty později šly znovu do vedení, když střelu Vilkuse doklepl do kasy Kempný - 2:1. Do konce poločasu se už nic významného nepřihodilo. 

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí nekoncentrovaně, a hosté toho využili ve 48. minutě, když po rohovém kopu hlavičkoval Vojtěch Kryštof a Vítek jen hlavou míč prodloužil do protipohybu gólmana - 2:2. Po hodině hry šly ale Darkovičky potřetí do vedení, když Martin Gai ale Ronaldo přes zeď poslal míč nezadržitelně do kasy - 3:2. Rozhodnout o výhře domácích pak mohl Michal Gai, který ale zahodil samostatný nájezd. V poslední čtvrthodině došly Darkovičkám síly a Sudice třemi góly zápas zvrátily. Nejdříve se uvolnil na hranici vápna Havranke a nezadržitelně mířil k tyči - 3:3. V 79. minutě se na pravé straně uvolníl Vojtěch Kryštof a jeho centr poslal do prázdné klece Baránek - 3:4. Poslední branka padla dvě minuty před koncem, když se do otevřené obrany vřítil Havranke a pohodlně zavěsil k tyči - 3:5.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Měli jsme tři posily z áčka, ale začátek zápasu nám nevyšel. Pak jsme třikrát sice vedli, ale na konci nám došly síly a hosté po právu zvítězili.

TJ Sokol Sudice
Tomáš Riemel (kapitán): Kdybychom do desáté minuty vedli o tři branky, vůbec by se nic nestalo. Pak jsme museli třikrát dotahovat vedení domácích. Nakonec jsme v závěru zápas třemi góly otočili.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - A. Zlotý [-] , T. Fajkus [-] , D. Schebestik [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , R. Kempný [-] , T. Ondič [-] , M. Gai [-] - L. Moravec [-] , A. Vilkus [-] -

TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

ŽK: 65. A. Vilkus - 28. J. Valníček , 50. M. Zeman .
Hráči zápasu: A. Vilkus - T. Kryštof , D. Havranke .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - GALDIA David (N), SAJDOK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.