2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři si v posledním zápase sezóny body rozdělili


Branky


15

Vřesina se ujala vedení těsně před přestávkou. Dobroslavice skóre otočily, a Vřesina dokázala vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo k vidění mnoho hezkých fotbalových momentů. Do zápasu jsme vstoupili trochu aktivněji, když se ke střelám dostali postupně Voves, jehož střelu z dálky likvidoval brankář Lampart, poté z úhlu střílel Chromečka,jehož střelu rovněž dobře vychytal hostující brankář, později se ještě ke střela z velkého vápna dostal Stupka, jemuž střela bohužel nesedla podle představ a brankáře tak více neohrozila. Poté se pokusil při rohovém kopu vymodlit penaltu Chromečka, avšak rozhodčí na jeho levárnu neskočil a hrálo se dál (tato věta je věnována stoperovi Vřesiny, který si stěžoval, že o takových věcech v reportu nepíši). Vřesina hrozila především ze standardncích situací, kde dokázala využít svou výškovou převahu. Šanci měl Boček, ale střílel mimo. Další šance Vřesiny přišla po střele Ondřeje Kociána z úhlu, kterou ale dobroslavický Vajda nohami zblokoval. Střela KIolára opět mířila mimo a střelu Boháče z dvaceti metrů gólman Vajda chytá. Vřesina se první branky dočkala ve 43.minutě,když si dobře ve velkém vápně počínal Vojtěch Kocián a skrytou střelou do protipohybu mířil přesně k pravé tyči - 0:1. Gólem do šatny bylo v prvním dějství uzavřeno vše zajímavé.

 

Začátek toho druhého nám obligátně vyšel na jedničku. Soupeře jsme dostávali pod větší tlak. V 53.minutě vybojoval u lajny míč náš obránce Pavelek a Chromečkovi předložil do velkého vápna krásný centr, ten si jej mezi obránci zpracoval a v těsném kontaktu s brankářem se mu podařilo míč protlačit za jeho záda - 1:1. Náš tlak pokračoval a odměnou byl další gól, který padl o 10 minut později. Záložník Stupka prosunul míč krásně mezi obránci na Vovese, ten se řítil ze strany sám na bránu a míč prostřelil pod vřesinským brankářem - 1:2. Vřesinští se nechtěli s takovýmto průběhem spokojit, začali být aktivnější a vytvářeli si náznaky šancí. Vyrovnání se dostavilo v 75.minutě, kdy z pravé strany naváděl míč zcela osamocený  hráč Vřesiny a předložil jej před bránu na zlatém podnosu Onřeji Kociánovi, který neměl problém míč doklepnout do naší prázdné brány - 2:2. Zápas se začal hrát poté nahoru dolů, síly ubývaly a zejména ve středu hřiště docházelo k mnoha ztrátám obou mužstev, z čehož pramenily vážné šance. Dobroslavičtí si vypracovali hned 3 brankové situace. Nejprve Voves nabídl slávu Chromečkovi, ten ovšem obrovskou šanci ze 7 metrů zahodil. Poté se do průniku dostal Voves, chtěl obejít brankáře, ale míč si kopl příliš daleko. A ke konci utkání byl v šanci opět Voves, který se snažil přehodit brankáře, avšak jeho pokus skočil těsně kolem tyčky. Vřesinští mohli zápas rozhodnout,když se k hlavičce dostal hostující útočník Boček, který přehodil brankáře Vajdu, jeho pokus skončil naštěstí jenom na horní síti branky. 

 

zdroj: http://www.dobro-fotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web:: Utkání skončilo spravedlivou remízou, místy se hrál velmi pohledný fotbal a obě mužstva si na konec sezóny rozdělila po bodu.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Vyrovnaný zápas se spravedlivým vyústěním. Chtěl bych poděkovat hráčům za předvedenou hru, a těším se na další sezónu. Fanouškům děkuji za celoroční podporu a budu se těšit na setkání v příštím týdnu na obecních slavnostech. V sobotu se hraje obecní turnaj a v neděli bude rodinné odpoledne.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Lišaník [-] (77. R. Kubesa [-] ) , M. Knopp [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , D. Pavelek [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , V. Chromečka [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] (75. J. Vitásek [-] ) , L. Vojáček [-] , P. Kolár [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Hořínek [-] (85. M. Guřan [-] ) , P. Strakoš [-] , O. Kocián [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - TŮMA Patrik (N), KELLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zápas ve kterém jde pouze o prestiž...domácí zažívají poměrně povedou premiérovou sezónu v okrese. Hosté mají přece jen zkušenější tým a tento zápas zvládnou na jedničku.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: remíza