4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanák s Duškem režírovali výhru Životic


Branky


21

Životice vedly o dvě branky, Dobroslavice sice snížily, ale domácí odpověděli dalšími dvěma přesnými zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Životice v nedělní dopolední byly daleko hladovější po výhře a hned od startu se na svého soupeře vrhly jako hladovy lev na svou potrevu. Do vedení šla domácí družina po čtvrthodině, když po standardce zavěsil balon do sítě Hanák a gólman Jaskula se už mohl jen ohlédnout a vylovit míč ze sítě – 1:0. I nadále působily aktivněji Dolní Životice, a jen nepřesná finální fáze je připravila o další navýšení náskoku. Akce Duška s Tenglerem, a Elbla s Továrkem vysloveně po gólu volaly. Jen vždy druhému jmenovanmu chyběl krůček k tomu, aby zasouval balon do prázdné kasy. I po rohových kopech chybělo málo, aby domácí dotlačili míč do brány. Poločas tak skončil jednobrankovým náskokem domácích. 

 

I ve druhé části pokračoval na hřušti stejný obrázek hry. Šest minut po přestávce našel neomylně Dušek Hanáka, který zasouval už jen do prázdné klece – 2:0. Dobroslavice snížily v 67. minutě, když přihrávku Vujtika chytře pustil mezi nohami Voves na Chromečku, který z úhlu poslal míč kolem brankáře do sítě – 2:1. Vzápětí mohl srovnat Tůma, ale zcela sám před brankářem Toporčákem nastřelil jen jeho nohy. Patnáct minut před koncem prodloužil výkop Toporčáka Hanák hlavou na Duška, který nezaváhal v samostatném nájezdu – 3:1. Když už hráli hosté vabank, utekl po pravé straně Továrek, jenž našel Duška, který se obtočil kolem svého strážce a zametl míč do kysně – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byli jsme více hladovější za vítězstvím. Ujali jsme se vedení, a pak jsme přidali i druhý. Hosté dali kontaktní branku a pak nás podržel gólman při jejich šanci. Pak jsme přidali další dva góly, když jsme chodili do otevřené obrany. Musím pochválit celý mančaft za výkon, protože i v okleštěné sestavě jsme vyhráli.

TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Jedním slovem: tragédie. Byli jsme marní od první minuty, až do té poslední. Jsem hodně vytočený, protože když vidím totální nezájem ze strany některých svých spoluhráčů, tak si říkám, proč ten fotbal vůbec hrajeme. A vymlouvat se na to, že jsme již zachráněni, je zbabělecké alibi. Soupeř nás přejel po všech stránkách a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , V. Palyza [-] (85. R. Pavlíček [-] ) , J. Tengler [-] , J. Rolný [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (68. M. Essler [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - M. Knopp [-] (51. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 23. J. Rolný , 35. M. Pumr - 23. T. Voves .
Hráči zápasu: V. Toporčák , M. Hanák , P. Dušek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Dobroslavice moc venku neumí a toho domácí využijí

Tip experta: remíza

Dolní Životice, s čistě teoretickou šancí na záchranu, tento zápas nezvládnou a remizují.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Dobroslavice si odvezou ze Životic tři body.