FOTO: Březová se rozstřílela po pauze


Branky


22

Po bezbrankovém poločasu, dala ve druhém Březová pět gólů. Štítina stačila reagovat pouze jedním přesným zásahem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodinu hry nic nenasvědčovalo tomu, že odjedeme s takovou dardou. V první půli byli domácí mírně fotbalovější, bylo znát, že mají nerovný, hrbolatý terén menších rozměrů dobře vrytý pod kůži a měli větší šance ke skórování. Nás ale při šancích Tomáše Křenka (břevno) nebo bombě Martina Šuhajíka podržel v bráně Vitásek. Taky další dobře mířenou střelu Šuhajíka k tyči, vytěsnil Vitásek na roh.J ak by se asi vyvíjel zápas kdyby v 50 minutě netrefil Tomáško z přímého kopu jen břevno Hromadovy branky?(míč se odráží kolmo na čáru a ven z brány) A následně po dvou minutách při závaru po rohovém kopu taky Halška trefí vrchní spojnici tyčí a do třetice orazítkuje tyč Vitásek. Místo toho propadne za naši obranu po dlouhém nákopu míč k volnému Lumíru Lyčkovi a ten nedá Vitáskovi šanci - 1:0. Proti Halškově pokusu se vyznamenal na čáře Hromada. Na naší pravé straně se zrodil taky druhý gól. Úprk Tomáše Křenka skončil až brankovým zakončením -2:0. Po této brance se naše mentalita zhroutila. Hned po minutě navýšil skóre Martin Šuhajík, jenž se prodral středem a zahrál Martinu Vitáskovi na housle -3:0. Jeho bratr bojovník Marek sice okamžitě z výkopu po individuální akci sníži na 3:1, ale další nedůraz v naší obraně rychle utne nějaké myšlenky na zvrat. Tentokrát se prosadí Řehulka, který hlavou zatloukl balon k tyči - 4:1.V závěru ještě přihlížíme utěšené ráně Tomáše Křenka ,která ho určitě vynese do sestavy kola - 5:1.

 

zdroj: web Štítiny



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (útočník): Hned v úvodu zápasu jsme nastřelil břevno, ale pak bych řekl, že byla fotbalovějším týmem Štítina. Vše podle mě rozhodla první branka v síti hostů. Pak už jsme na trávníku dominovali.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Nezvládli jsme třicet minut zápasu a tak si vezeme příděl s kupou starostí jak zvládnout poslední dva domácí zápasy!?



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] , I. Lyčka [-] (46. P. Cihlář [-] ) , L. Lyčka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] (71. M. Krzisch [-] ) , T. Křenek [-] , D. Řehulka [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (71. L. Postulka [-] ) , M. Vitásek [-] , Š. Rohovský [-] (60. D. Trebichalský [-] ) , A. Skrbel [-] , P. Škroch [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , P. Kubánek [-] (60. V. Watzlavik [-] )

ŽK: 42. M. Šustek - 29. A. Skrbel .
Hráči zápasu: T. Křenek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RADEK Roman - PINČEK Milan, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - RADEK Roman: 9
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Vítěz Březová: 8
Výkon hostů - TJ Tatran Štítina: 7
Hráč utkání - domácí: Tomáš Křenek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Štítina je sice celek, který potřebuje každý bod a minimálně jeden si odvezou

Tip experta: výhra domácích

Březová hraje sympatický fotbal, oproti tomu Štítina se trápí. Domácí zužitkují své prostředí a tento zápas vyhrají.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Březová je doma silná a Štítinu porazí