3:1
(1:1)
22. P. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia rozhodla po přestávce


Branky


25. P. Kavan , 55. P. Kavan , 80. T. Barteska - 22. P. Wolf
21

Vedení Hlavnice Opava do pauzy zlikvidovala. Po přestávce dala dva góly a vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nad Opavou se před zápasem přehnala dešťová přeháňka, která více seděla Opavě, jenž byla po celé utkání aktivnější. Hlavnice hrála spíše na brejky a paradoxně se ale vedení ujala právě ona, když na konci rychlé akce po uvolnění Davida Lišky stál Wolf, který pokořil Lorenze – 0:1. Opava vyrovnala o tři minuty později, když si míč ke standardní situaci postavil Kavan, který obstřelil teď a míč skončil pod víkem – 1:1. V poslední dvacetiminutovce napálila Opava dvě tyčky a Hlavnice jedno břevno. Za domácí družinu pálil do tyče Škrobánek a po něm Barteska. Za hosty orazítkoval brankovou konstrukci David Liška. 

 

Ve druhé půli se hra opticky srovnala. Vedení získala Opava deset minut po pauze, když si opět Kavan vzal míč a přímák poslal kolem zdi k tyčce a gólman Gebauer byl na jeho pokus krátký – 2:1. Pak se hrála partie nahoru dolů. Opava zahodila příležitost Šustkem. Hlavnice na druhé straně Davidem Liškou a Kávanem. Hlavnice mohla srovnat krok Davidem Liškou, ale rozhodčí jí branku kvůli spornému ofsajdu neuznal, tato situace přinesla hodně vzruchu a Hlavnici to vykolejilo, a Opava toho využila. Deset minut před koncem zaznamenala Opava pojistku, když přihrávku Kreisla uklízel do prázdné klece mladík Barteska – 3:1. Opava si pak už své vedení pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Byli jsme relativně lepším týmem, jen se nám nedařilo proměňovat šance. Hlavnice se ujala vedení, ale nám se ze standardek podařilo vývoj otočit.Výhru jsme pojistili deset minut před koncem.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V první půli musím uznat, že byla Opava lepším týmem. Dala tři břevna, my jen jedno. Ve druhém jsme byli aktivnější, a jen škoda, že nemáme bod. Dokonce jsme vyrovnali, ale rozhodčí nám nesmyslně branku neuznal.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - K. Postřimovský [-] (68. A. Kreisl [-] ) , P. Kavan [-] , T. Barteska [-] (82. V. Henčl [-] ) , J. Tůma [-] , A. Džemla [-] , T. Matějek [-] , J. Vrána [-] (57. V. Šimeček [-] ) , F. Mužík [-] , R. Škrobánek [-] (60. L. Šustak [-] ) , D. Maisel [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Jaksch [-] (69. L. Lodňánek [-] ) , D. Haas [-] , P. Martinček [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , P. Wolf [-] , D. Hendrych [-] (77. T. Kukol [-] ) , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 30. T. Matějek - 54. P. Martinček .
Hráči zápasu: P. Kavan - D. Haas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HARAZIM David, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva hraje pěkný fotbal a na domácí půdě body neztratí

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavia se bude chtít do konce sezóny posunout přední místa tabulky, proto si myslím, že neponechá nic náhodě a oslabenou Hlavnici porazí.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Minerva je doma silná a hosté jsou nyní oslabeni, ale přesto věřím v remízu, kdy hostující útok zabere.