Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov ovládla postupová kocovina a v Stěbořicích dostal nálož


Branky


19

Stěbořice daly do poločasu čtyři branky, ve druhé další dvě a Budišov si odvezl domu nakládačku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní Budišov postihl ve Stěbořicích pořádný kolaps. V první příležitosti se objevil hostující Martin Pražák, ale neuspěl. Stěbořice kontrovaly šancemi Graci a Kubaláka, které ale taky si cestu do kasy nenašly. Po dvaceti minutách vybojoval míč ve středu hřiště Jakub Fiedler a předložil ho Gracovi, který si v takových situacích ví rady – 1:0. Ve 27. minutě vběhl do hostující šestnáctky Kubalák, kerý ale budišovského brankáře Němečka nepokořil. Po půlhodině hry se dostal rohový kop až k Vavrečkovi a ten nekompromisně balon dopravil do sítě Budišova – 2:0. Ve 34. minutě se míč po ose Martin Otipka a Jakub Fiedler dostal až ke Gracovi, který pokořil brankáře Němečka – 3:0. Za pět minut nacentroval Martin Otipka míč na Jakuba Fieldera, který pohodlně uzavřel poločasový účet – 4:0. Po prvním poločase tak vedly Stěbořice o čtyři branky. 

 

Ve druhé půli pokračovaly Stěbořice nadále ve výkonu z prvního poločasu, kdy diktovaly hru a nadále přitlačily Budišov k jeho pokutovému území. Domácí se pak gólově prosadili až čvtrhodiny před konce, když vyslal Vavrečka přesně do uličky Josefuse, a ten nedal gólmanovi Němečkovi žádnou šanci – 5:0. Demolici Budišova dokončil v samém závěru Kubalák, který s přehledem zužitkoval samostatný svůj nájezd – 6:0. Stěbořice se po výhře pasovaly na mužstvo jara, a zpětně je může držet, že jim nevyšel podzim, protože by mohla být soutěž dramatičtější. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Bylo to docela jednoznačné utkání. Zatlačili jsme soupeře na jeho polovinu a dali jsme šest branek a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Chci poděkovat těm co nastoupili. Soupeř byl tvrdý, houževnatý, a my jsme se z jeho hrou nemohli srovnat. Moc nám ani neseděl terén, který byl po dešti rychlý, a domácí uměli využít i svého hřiště. Musíme se z této porážky oklepat a jít opět do dalších zápasů se vztyčenou hlavou. Stěbořice vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - A. Kubalák [-] , V. Graca [-] (73. M. Josefus [-] ) , M. Otipka [-] , R. Kokošek [-] (84. K. Havlásek [-] ) , P. Čavera [-] (77. M. Kokeš [-] ) , J. Fiedler [-] (67. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] (80. F. Otipka [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Němeček [-] , M. Marek [-] , L. Marek [-] , T. Skácel [-] (58. P. Modelský [-] ) - J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , J. Vondrouš [-] , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , F. Pražák [-] -

ŽK: 22. P. Čavera , 36. J. Šindelář , 71. V. Graca , 74. R. Kokošek , 87. P. Vavrečka - 17. M. Marek , 88. P. Pizur , 89. M. Němeček .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude hodně zajímavý zápas, a kdyby jsme nehráli současně určitě by jsem se přijel podívat.Stěbořice mají formu a domácí prostředí jim sedí.
Nic méně Budišov je letos bezkonkurenční, a tak si myslím, že vyhraje.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Budišovu už o nic nejde a jen chtějí se ctí dohrát sezónu. Navíc Stěbořice jsou doma silné proto to vidím na remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů