2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice přetlačily Dobroslavice


Branky


19

Na vedoucí branku Kobeřic, reagovaly Dobroslavice vyrovnávací trefou po pauze. Rozhodující trefu zaznamenaly Kobeřice dvanáct minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se nám vůbec nepovedl,soupeř nás přehrával ve všech aspektech a než jsme se stačili vzpamatovat, prohrávali jsme. Branka padla po naší obrovské chybě,když se špatně pochopili obránce Pavelek a brankář Vajda, který odskakoval svému spoluhráči na přihrávku mimo branku, Pavelek ale přihrávku směřoval mezi tyče a náš brankář ještě nešťastně podklouzl, čehož využil kobeřický Jakub Janík a míč v klidu dopravil do prázdné brány - 1:0. Domácí mohli jít o několik minut později do vedení, když míč po skrumáží před naší brankou dobře pokus Davida Janíka zachytil brankář Vajda a s pomocí naších obránců uklidili míč do bezpečí. Po tomto okamžiku jsme se začali dostávat více do hry a hrozili Koběřicím z několika ůtočných akcí. Nejprve se do samostaného nájezdu dostal Chromečka, který hledal pod sebe Vovese, obránce Kobeřic ovšem přihrávku zblokoval pouze na roh. O několik minut později se akce takřka identicky opakovala, když z pravé strany naváděl míč Chromečka a předložil míč do vyložené šance Vovesovi,který z úrovně pokutové puntíku míč dobře netrefil a přestřelil kobeřickou svatyni. Další závar před brankou nastal, když míč z levé strany dobře navedl Vujtík a svou přihravkou mezi brankáře a obránce hledal spoluhráče, míč bohužel nikoho nenašel a prosvištěl těsně kolem kobeřické pravé tyče. Šancím nebylo ale pořád konec. Voves vyslal mezi obránce krásným pasem Chromečku, který obešel dva obránce a dostal se na dva metry před brankáře Stříbrného, ten zmenšil úhel a Chromečku vychytal na roh. Brankář Stříbrný o několik minut předvedl další skvělý zákrok, když si míč na hranici šesnáctky převzal Voves a střelou na zadní tyč obstřeloval brankáře, ten ale míč konečky prstů vytlačil nad břevno. Kobeřice reagovaly pokusem Jakuba Janíka, který ale zamířil na dobroslavickou svatyni. V dalším nájezdu do šestnáctky si Chromečka obhodil míč kolem kobeřického obránce, jeho střelu opět krásně vychytal kobeřický gólman a kopal se pouze roh. Našemu zakončení chybělo vždy jen pár centimetrů. Stejně tomu bylo, když si udělal za hranici velkého vápna Voves prostor pro střelu, kterou tlačil k tyči, brankář Stříbrný vytáhl ale další skvělý zákrok a míč vytlačil na tyč. V prvním poločase jsme tedy promarnili mnoho brankových příležitostí a do kabin jsme odcházeli s jednobrankovým mankem.

 

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a odměnou nám bylo brzké vyrovnání. Martin Vujtík dobře zvládl osobní souboj a krásnou přihrávkou vyslal mezi obránce Chromečku, ten byl stíhán dotírajícímu obránci, ale ve skluzu se mu podařilo míč poslat mezi nohama brankáře Stříbrného - 1:1. Hra byla od této chvíle velmi otevřená a oba tými hrozily z několika šancí. Kobeřice kopali nespočet standardních situací z blízké vzdálenosti - to způsobilo několikrát závar před naší bránou, gól ale nepadl. Nejnebezpečnějsí byla hlavička Jakuba Janíka, ale ta mířila jen těsně vedle. Do vedení jsme mohli jít, když Stupka předložil míč Vovesovi pod sebe, ten pálil z vnitřku velkého vápna pouze do břevna. O několik minut později vyslal Voves mezi obránce Chromečku, který z 10 metrů mířil těsně kolem tyče. Kobeřičtí cítili, že mohou využít naších neproměněných šancí a taky se tak stalo. Úder smrti zasadil v 78. minutě Bedrich, když si naběhl za obránce na příhravku skrz celé vápno a na zadní tyči nedal našemu brankáři Vajdovi žádnou šanci - 2:1. Utkání jsme se snažili ještě alespoň zremizovat, ale už jsme se nedostali do žádné vážnější příležitosti a domácí si si tři body pohlídali.

 

zdroj: http://www.dobro-fotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Jakub Otlík (masér): V prvním poločase jsme hosty přehrávali, ve druhém už to bylo vyrovnanější. My jsme dokázali vyhrát díky zkušenosti našeho mančaftu, oproti mladému týmu z Dobroslavic. Zápas byl rozlučkovým zápasem našeho trenéra Davida Janíka, a pro něj jsme chtěli vyhrát.

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Utkání hrané proti rezervě Koběřic jsme výsledkově nezvládli a soupeři jsme dovolili, aby se na nás v tabulce bodově dotáhl. Zápas plný šanci jsme po půli prohrávali 1:0, ihned z kraje druhého dějství se nám podařilo srovnat krok,ale v závěru utkání nám Kobeřice vsítili rozhodující branku zápasu.Našemu týmu je třeba vytknout špatný vstup do zápasu, zbytečné individuální chyby, mnoho neproměněných šancí a především neuvěřitelná posranost některých hráčů, kteří se bojí hrát a jsou na hřišti zcela neaktivní. Chuť si můžeme naštěstí spravit hned příští týden ve venkovním utkání s papírově slabšími Dolními Životicemi. Utkání se hraje netradičně v neděli od 10 hodin.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Náhlík [-] (71. M. Hanzlík [-] ) , J. Janík [-] , O. Bedrich [-] , P. Hlawenka [-] (82. M. Urbiš [-] ) , L. Janík [-] , T. Mrovec [-] (60. P. Kubný [-] ) , D. Janík [-] (79. A. Kolarčik [-] ) , L. Jašek [-] (85. D. Lasák [-] ) , M. Vidlák [-] , M. Halfar [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - P. Lukáš [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Knopp [-] (90. M. Kučera [-] ) , D. Pavelek [-]

ŽK: 42. L. Jašek , 45. M. Vidlák - 29. T. Krejčí , 51. D. Rathouský .
Hráči zápasu: D. Janík .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - PRASEK Beno, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: remíza

Sousedící týmy, alespoň co se tabulky týče. Vidím to na remízu.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Kobeřice na jaře klopýtají a Dobroslavice se dokáži nahecovat.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů