Otice nestačily na Jakartovice


Branky


19

V každím poločase daly Jakartovice jednu branku a připsaly si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice podaly proti Jakartovicím solidní výkon, ale přesto to na bodový zisk nestačilo. Jakartovice začaly náporem V úvodní desetiminutovce zahodily několik tutovek. Svůj nápor využily ve 13. minutě, když Morisch milimetrově nahrál Palkovičovi, jenž propasíroval míč do otické kasy – 0:1. Otice se pak osmělily. Centr Reznera napállil nad Kříž. O chvíli později našel Rezner Škrobánka, který ale mušku sešteloval značně nepřesně. Střelu Kříže zase vyrazil Janech do bezpečí. Jakartovice reagovaly nebezpečnými pokusy Palkoviče a Tkadlečka. V závěru poločasu mohly Jakartovice odskočit na dvoubrankový rozdíl, ale penaltu Urban napálil pánubohu do oken. Penalta byla nařízena za ruku v pokutovém území.

 

Ve druhé půli se zrodily šance na obou stranách. Za Jakartovice je neproměnili dvakrát Urban, jednou Tkadleček a jednou Palkovič. Otice měly dvě nadějné šance. Leifertovu střelu vytlačil mimo tři tyče Janech. Rezneruv pokus taky úspěšný nebyl. Pak hrozily Otice ze závarů ze standardek a rohů. Úspěšnými se staly Jakartovice až v 66. minutě, když si míč vybojoval Urban, který ač atakován obráncem poslal míč podél brankáře Weisse do sítě – 0:2. V závěru vrhly Otice vše do útoku a Jakartovice ještě mohly několikrát skóre navýšit, což se jim ale nepodařilo. Malček dokonce nastřelil břevno domácí svatyně. Jakartovice si po výhře udržely druhé místo, které ještě skýtá určitou naději na postup.   



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Proti druhému celku tabulky jsme hráli dobrý fotbal, a je to škoda, že jsme z tohoto zápasu nedokázali vydolovat nějaký bodík. Ale koncovka byla hodně špatná.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Byl to pro nás hodně těžký zápas. V prvním poločase domácí hrozili jen ze standardek, a my jsme kontrolovali hru. Ve druhém už to byl z naší strany upracované. Jsme rádi za tři body, a udržení druhého místa, které nám udržuje naději na postup.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] , F. Paláček [-] , L. Leifert [-] , O. Kurka [-] (65. M. Borunský [-] ) , M. Smuda [-] (80. A. Gebauer [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , T. Rezner [-] , M. Škrobánek [-] , M. Byrtus [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - B. Malček [-] , P. Heinzke [-] (75. R. Holub [-] ) , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] , J. Tkadleček [-] , M. Sváček [-] (81. J. Kovalčík [-] ) , D. Petroš [-] , J. Morisch [-] , R. Schreiber [-] , R. Urban [-]

ŽK: 46. F. Paláček , 77. T. Kříž - 23. K. Palkovič , 53. R. Urban , 70. J. Tkadleček .
Hráči zápasu: Š. Poštulka - R. Schreiber , K. Palkovič .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MEIER Milan - PAVELEK Karel, LUZAR David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - MEIER Milan: 1
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Otice: 8
Výkon hostů - FK Jakartovice: 6

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Otice nemají úplně ideální sezónu. Tady si myslím, že si Jakartovice výhru pohlídají.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Otice doma neuspějí a předají body Urbanově družině.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích