2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Litultovice


Branky


19

Litultovice velmi brzy vedly o dvě branky. Hlavnici se ale podařilo do poločasu skóre vyrovnat. Nakonec se ze tři bodů ale radovaly Litultovice, které daly branku dvanáct minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas nabídlo střetnutí mezi domácí Hlavnicí a hostujícími Litultovicemi. Vstup do utkání měly Litultovice bleskový, když akci rozjel po pravé straně Drápal, který obešel několik obránců a nahrál pod sebe dobře stojícímu Honigovi, který prostřelil domácího gólmana Gebauera– 0:1. Po čtvrthodině hry přihrávku Honiga perfektně prodloužil Tengler na nabihajícího Drápala, které v šestnáctce zasekl míč a svou slabší levou nohou obstřelil Gebauera.– 0:2. Litultovickou dominanci mohl o chvíli později zpečetit Haas, který pelášiil sám na gólmana, který ho však skvěle vychytal.  Po dvaceti minutách se poprvé osmělila Hlavnice, ale Pasterňák nedokázal míč propasírovat do kasy. Ve 24. minutě byl vyloučen po druhé žluté domácí Elbl, a tento moment překvapivě nakopl Hlavnici. Už o dvě minuty později využil zaváhání litultovického brankáře Steinera Pasterňák, a zkorigoval skóre – 1:2. Těsně před přestávkou navíc Pasterňák zkušeně zavěsil pentli do hostující branky – 2:2. Penalta byla nařízena po faulu na Ochranu. Do kabis se šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhé půli se hrál svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Po hodině hry se dostal do obrovské příležitosti domácí David Liška, ale v rozhodujcím okamžiku nazachoval chladnou hlavu.  Rozhodující moment zápasu pak přišel v 77. minutě, když Haas nechytatelně poslal balon za záda Gebaeura – 2:3. V závěru zápasu ještě mohla Hlavnice srovnat, když Pasterňák nezavršil hattrick, a ve vyložené šabci přestřelil branku. Litultovice si to už v závěru pohlídaly a tři body už zkušeně pohlídaly. 

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
Libor Bolík (vedoucí týmu): Začali jsme hrát až od dvacáté minuty, kdy jsme už prohrávali o dvě branky. Po vyloučení se nám paradoxně podařilo vyrovnat krok. Bohužel jsme ale ke konci inkasovali rozhodující branku.

TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (obránce): Dnešní zápas pro nás začal snově. Jednu z prvních akci rozjel po pravé straně Drápal, který obešel několik obránců a nahrál pod sebe dobře stojícímu Honigovi, který prostřelil domácího gólmana. Druhý gól přišel o chvíli později, kdy přihrávku Honiga perfektně prodloužil Tengler na nabíhajícího Drápala, které v 16ce zasekl míč a svou slabší levou nohou obstřelil Gebauera. Naši dominanci mohl o chvíli později zpečetit Haas, který pelášil sám na gólmana, který ho však skvěle vychytal. Po vyloučení hlavnického hráče jsme paradoxně polevili. V druhém poločase se hrál svižný fotbal s řadou šanci na obou stranách. Rozhodující gól padl do sítě Hlavnice, kdy natáhl Haas ze zhruba 25 m k přesné přízemní prudké střele k levé tyči. Gólman neměl šanci.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Martinček [-] , O. Pasterňák [-] , P. Elbl [-] , D. Liška [-] (66. P. Jaksch [-] ) , Z. Vrána [-] , P. Wolf [-] , T. Kukol [-] , D. Hendrych [-] , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Litultovice
S. Steiner [-] - A. Balek [-] , J. Honig [-] (60. O. Doležel [-] ) , Š. Šťavík [-] (69. S. Konečný [-] ) , J. Čermín [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 17. P. Elbl , 60. P. Martinček , 65. P. Wolf , 66. D. Hendrych , 73. P. Jaksch . ČK: 24. P. Elbl .
Hráči zápasu: D. Hendrych , O. Pasterňák - J. Honig .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - KAŠPAŘÍK Daniel, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra domácích

Tady je dost těžké tipovat. Litultovice mají v posledních zápasech celkem kolísavé výsledky, za to Hlavnice prohrála jen těsně a jednou dokonce remizovala se Stěbořicemi. Myslím si, že tentokrát Hlavnice doma zabere a urve 3 body.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Utkání v derby, kdy se může stát všechno a hráči Litultovic se dokáži nahecovat. Jelikož bude domácím chybět gólman vidím to na výhru o jeden gol hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích