FOTO: Budišov oslavil postup kanonádou proti Životicím


21

Budišov nasázel Životicím jedenáct branek a po výhře můžou propuknout mistrovské oslavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke své mistrovské korunovaci si pozval Budišov v neděli ve čtrnáct hodin mužstvo z Dolních Životic. Jen půlhodiny dokázaly Životice vzdorovat tlaku Budišovu, pak na pravé straně Kuric přihrál  Filipa Pražáka, který našel na zadní tyči Vondrouše, který otevřel skóre – 1:0. Od této chvíle Budišov na trávníku dominoval a bezbrannému soupři sázel jednu branku za druhou. O tři minuty později utekl po přihrávce Petra Modelského Kuric po pravé straně a s jeho nahrávkou neměl Hudeček problém – 2:0. Ve 35. minutě začala akce u Jana Němečka, pokračovala přes Filipa Pražíka k Petru Modleskému, jehož zblokovaná střela dostala zpět k Filipu Pražákovi, který prošel přes pět protihráčů a zavěsil – 3:0. Ještě před pauzou uvolnil Hudeček Romana Modelského, který se nemýlil – 4:0.

 

Budišov i přes prostřídání hráčů ve druhé části pokračoval v destrukci soupeře, krerý se zúčastnil jeho mistrovských oslav. Po hodině hry přihrál Roman Modelský na Kurice, jehož přesný centr umístil do kasy hlavou neomylně Metelka – 5:0. V 69. minutě našel Metelka Pizura, a bylo to 6:0. O dvě minuty později gólově oslovil Pizur Metelku nešťastný Válek po sedmé vytahoval balon z brány – 7:0. O několik vteřin později umístil střílenou nahrávku Kurice do sítě Martin Pražák – 8:0. Děsivou pětiminutovku pro hosty zakončil po samostatném nájezdu Kuric, kterého našl Martin Pražák – 9:0. Pět minut před koncem vyraženou střelu Romana Modelského zametl do kasy Martin Pražák - 10:0. Demolici Životic dokončil svou třetí trefou Metelka, kterému balon jak na zlatém podnose předložil svou pátou dnešní asistencí Kuric – 11:0. Po této výhře může začít slavit Budišov postup do krajské soutěže. Po celou sezónu byl zcela dominantní a postup si po několika letech čekání plně zaslouží.  



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Zpočátku jsme neměli dobrou finální fázi, ale po prvním gólu se to už ale bylo vůči soupeři místy až nevděčné a trošku jsme si na něm zgustli. Dneska hráli všichni výborně a všem děkuji za skvělou sezónu, která skončila postupem.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Po třicáté minutě jsme dostali během deseti minut čtyři góly. Po sedmdesáté minutě jsme zase dostali rychle čtyři góly a bylo po nás. Bylo to jednoznačné, my jsme vystřelili jednou na branku. My jsme přispěli pouze svou účastí k exhibici soupeře.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BOČEK Matyáš, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - LUDVÍK Radim: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 10
Výkon hostů - FK Dolní Životice: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Krása - 10, Patrik Metelka - 10, Jan Němeček - 10, Filip Pražák - 10, Daniel Siažík - 10, Vojtěch Hudeček - 10, Martin Pražák - 10, Miroslav Marek - 10, Lukáš Marek - 10, Roman Modelský - 10, Jan Vondrouš - 10, Pavel Pizur - 10, Petr Modelský - 10, Tomáš Skácel - 10, Jan Kuric - 10, Matěj Němeček - 10,
Hodnocení hráčů - hosté: Matěj Válek - 5, René Ondřej - 5, Lukáš Štrbík - 5, Miroslav Pumr - 5, Lukáš Vícha - 5, Ondřej Jasník - 5, Martin Elbl - 5, Miroslav Hanák - 5, Radim Morcha - 5, Jaroslav Rolný - 5, Jan Továrek - 5, Jakub Javorek - 5, Vít Toporčák - 5, Filip Elbl - 5, Jiří Tengler - 5, MIchal Essler - 5, Vít Palyza - 5,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Budišov musel po remíze s Vřesinou odložit oslavy titulu, nicméně doma už si je rozhodně zkazit nenechá. Jednoznačnou výhrou tak potvrdí nejen naprostou dominanci v soutěži, ale i zcela zasloužený postup do vyšší soutěže.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Odložili jsme Budišovu oslavy, které naplno propuknou po tomto utkání.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích