4:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina otočila zápas s Vřesinou


Branky


7. V. Tomáško (p.) , 45. V. Tomáško (p.) , 51. M. Vitásek , 57. D. Watzlavik - 1. M. Boháč , 9. V. Čech (p.) , 30. V. Kocian
21

Po půlhodině sice vedla Vřesina o dv branky. Štítina ale do pauzy snížila, a na začátku druhé půle obrátila skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktéři tohoto duelu předváděli útočnou hru od první do poslední minuty. Stítinské trumfy v zápasu měly být: Zvyk na velké hřiště, silnější lavička náhradníků, mladý tým více vydrží v horku a snad větší touha pro tři body....jenže vše se bortilo od 40 sekundy, kdy domácí prohrávali po kolmici Bočka na Boháče a jeho průniku středem a přesném zakončení po zemi k levé tyči.- 0:1. Naštěstí pro domácí jejich gólová odpověď přišla poměrně brzo. Už po pěti minutách pelášil ke kase Rohovský, když ho sejmul v pokutovém území gólman Lampart a nařízenou penaltu zvládl Tomáško.-1:1. Avšak druhá soupeřova návštěva před Vitáskem byla znovu gólová. Tentokráte pokutový kop, nařízený po faulu na Jiřího Vitáska, zahrávali hosté a taky Čech zvládl svou úlohu - 1:2. Na tři ku jedné zvyšoval vřesinský kapitán Kocián, velice povedenou střelou svou slabši levou nohou z hranice "šestnáctky". Balón skončil do třetice po pravé ruce zdecimovaného Vitáska - 1:3. Štítina byla v těchto chvílích na "ručník", ale její mužstvo ukázalo svou bojovnost! Zakončení Vitáska hlavou po centru Dominika Watzlavika sice nevyšlo, poté trefil Rohovský břevno, a až Tomáško prokázal pevné nervy a dostatek sebevědomí. Podruhé se postavil k jedenácti metrové značce a minutu před přestávkou vykřesal pro domácí naději - 2:3. Pokutový kop vyrobil Lampart, jenž místo míče boxoval hlavu Rohovského.

 

V prvních sekundách druhé půle zachraňoval odkopem na brankové čáře lob Boháče Halška. Podruhé v zápase trefuje břevno Stoklasa a Rohovský si nedokáže poradit při dorážce s neposednou merunou. Výborný centr předvedl z leva čerstvý Škroch a pro Marka Vitáska už zbyla lahůdka při zakončení hlavou-3:3. Tady se začala projevovat únava vřesinských, kteří hrají dlouhodobě v malém počtu hráčů a v kombinaci vedra s běhavým způsobem hry, nedokázali vzdorovat štítinským buldokům! Po hodině hry domácí otáčí zápas. Krásnou kolmici Rohovského zužitkuje Dominik Watzlavik a vedení v zápase už domácí nepustí - 4:3!! Následné šance Marka Vitáska nebo Škrocha přijdou vniveč a svůj zákrok dne předvede v bráně Martin Vitásek, jenž z bezprostřední blízkosti zneškodní hlavičku Kasana. Ani pokus Halšky neskončí v bráně. V nastavených minutách šly na domácí fandy mrákoty, to se soupeř ocitl dvakrát v nadějných pozicích, ale Koval špatně seřídil mířidla.

 

Zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Při velké touze po bodech a předvedené dřině jsme odměněni třemi body. Vivat Tatran!!

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a nedali jsme domácím tolik prostoru. Naopak ve druhém poločase domácí trestali naše hrubé chyby a my jsme již byli bezzubí.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Figeczki [-] (46. P. Škroch [-] ) , Š. Rohovský [-] (71. D. Trebichalský [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] (85. R. Popek [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-] (46. F. Graf [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] (85. J. Lampart [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Vitásek [-] , P. Strakoš [-] , P. Koval [-]

ŽK: 8. A. Skrbel - 6. J. Lampart , 85. V. Čech .
Hráči zápasu: Š. Rohovský , V. Tomáško .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - VRBA Martin, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Štítina po nepovedeném podzimu nabrala druhý dech a srdnatě bojuje o záchranu. Vřesina, psychicky posilněná o remízu s Budišovem, však bude chtít po třech zápasech konečně naplno bodovat a ze Štítiny si tak odveze všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Věřím našim klukům, že do Štítiny přijedeme správně namotivováni a nijak zápas nepodceníme. Domácí mají nyní sice formu, ale may si budeme hrát svoje a uspějeme.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů