Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chromečka hattrickem sestřelil oslabené Otice


21

Oticím se podařilo korigovat tříbrankové skóre až čtvrthodiny před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Se značným torzem sestavy zamířily Otice na zápas do Dobroslavic. To se projevilo na průběhu zápasu, protože domácí družina na trávníku dominovala. Po šesti minutách Voves a Chromečka pelášili od půlky hřiště úplně sami na branku Otic a druhý jmenovaný střílel do prázdné klece a porpvé tak v zápse dopravil balon do sítě – 1:0. Otice odpověděly hlavičkou Smudy, která ale přesný cíl nenašla. Osm minut před pauzou nevyšel hostům offside systém, a přestali uplně hrát a Stupka vyslal hlavičkou do šance Chromečku, který šel sám na brankáře Weisse, udělal mu dlouhou kličku a skóroval znovu do prázdné brány – 2:0. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedení Dobroslavic.

 

Na začátku druhého dejství se nažily Otice domácí přitalčit, ale jejich snaha byla značně platonická, a Dobroslavice nadále měly více šancí. V 69. minutě vystihl Chromečka špatnou rozehrávku hostů a vnikl do velkého vápna a prostřelil brankáře Weisse na první tyč a završil svůj hattrick – 3:1. Otice stanovily konečný výsledek utkání o pět minut později, když roh Reznera z voleje procedil do sítě Grygar domácí gólman Vajda byl zcela bez šance – 3:1. V záveru střetnutí si už domácí družina z Dobroslavic v pohodě dokráčela za zaslouženým tříbodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Utkání jsme měli po celou dobu ve své režii. Náš celek je potřeba pochválit, že soupeře nepodcenil a zápas šel vyhrát. Naše hra měla ke konci sestupnou formu, ale výsledek jsme si s přehledem pohlídali. V utkání jsme mohli vsítit daleko více branek, avšak tři body jsou doma a to je důležité.

TJ Otice
Lukáš Grygar (hráč): Dobroslavice byly po celý zápas lepším týmem. My jsme s torzem sestavy přijeli vybojovat zázrak, což se nepovedlo. Šance byly na obou stranách, ale domácích jich měli více a vyhráli zcela poprávu.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Knopp [-] (46. M. Vujtík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] (55. J. Klekner [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Čaja [-] , P. Tůma [-] (46. T. Krejčí [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] (67. P. Lukáš [-] ) , D. Pavelek [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] , F. Paláček [-] , L. Leifert [-] , O. Mareth [-] , O. Kurka [-] , V. Veleba [-] , F. Smuda [-] (60. J. Pácha [-] ) , H. Luzar [-] (46. J. Kostera [-] ) , T. Rezner [-] , M. Byrtus [-] (65. A. Gebauer [-] )

ŽK: 13. T. Voves , 55. J. Klekner - 56. M. Byrtus , 65. L. Leifert , 81. O. Kurka .
Hráči zápasu: V. Chromečka - L. Grygar , T. Rezner .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - HRUBÝ Heinz, REŽNÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že navážeme na povedené poslední tři zápasy a v tomto utkání hraném o 6 bodů zvítězíme a naDobro se tak vzdálíme sestupovému pásmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Dobroslavice si doma poradí s Oticemi a vyhrají

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza