P. Fiala 23. (vl.)
P. Vavrečka 25.
M. Josefus 70.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice přehrály Litultovice


Branky


23. P. Fiala (vl.) , 25. P. Vavrečka , 70. M. Josefus
14

Do poločasu dali domácí dvě branky, a po ní přidali ještě jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby mezi Stěbořicemi a Litultovicemi tahaly za delší kus provazu Stěbořice. Úvod zápasu nenabídl moc pohlednou podívanou pro oko diváka, kdy se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmu. Do první příležitosti se dostali ale hosté, ale Čermín nedokázal nedorozumění v domácí defenzivě využít. Ve 23. minutě zahrával stěbořický Paleta přímý kop a hostující obránce Fiala změnil směr střely tak nešťastně, že míč zaplul do brány – 1:0. O dvě minuty později nabídl míč Jakub Fiedler Vavrečkovi, který podruhé přinutil hosty lovit balon ze sítě – 2:0. Další dvě šance měl domácí Josefus, když jednou ho brankář vychytal, jednou nemířil přesně. Litultovice odpověděly po přiklepnutí Tenglera tvrdou střelou Doležela, jenž těsně minula brankovou konstrukci.

 

Zkraje druhé části si naběhl na rohový kop Vavrečka, ale jeho hlavička pouze rozezvučela tyčku litultovické svatyně. V 50. minutě se zjevil v gólovce Jakub Fiedler, ale byl nepřesný. Dvacet minut před koncem Burda našel přesně Josefuse, který byl nekompromisní – 3:0. V závěru ještě na domácí straně orazítkoval břevno Burda, a na hostující nepřesně pálil Haas. Navíc ještě rozhodčí neuznal hostům dvě branky pro postavení jejich hráče mimo hru. Stěbořice dokráčely ke třem bodům a nadále na jaře ztratily jen dva body za remízu v Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): První poločas byl vyrovnaným z obou stran, a hra se přelévala hlavně mezi šestnáctkami. Ve druhé půli jsme zhruba od 55. minuty dominovali a zdárně jsme zápas přivedli k vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (72. F. Otipka [-] ) , V. Graca [-] , M. Otipka [-] (80. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (75. K. Havlásek [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (66. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] (75. M. Kokeš [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Litultovice
S. Steiner [-] - Š. Šťavík [-] (64. A. Balek [-] ) , J. Čermín [-] (29. L. Hlub [-] ) , J. Raschka [-] (77. S. Konečný [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 58. V. Graca - 32. J. Raschka , 65. M. Šeuer .
Hráči zápasu: M. Otipka , M. Fiedler .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - BITOMSKÝ Ondřej, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Derby které může skončit jakýmkoliv výsledkem. Stěbořice mají vyrovnaný tým, který má málo slabin, ale přece jen nějaké má. Naopak Litultovice mají dostatek rychlých a kvalitních hráčů, kteří dokáží individuálně rozhodovat zápasy. Například o Ondrovi Haasovi se musí brankáři Losertovi zdát ještě dnes, když mu v posledním vzájemném utkání dvakrát krásně z přímých kopů vymetl horní rohy branky... Věřím, že právě on bude ten, který povede Litultovice za výhrou.. Tipuji Dvojku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Steborice na jare jeste neokusily horkost porazky a u tohoto to take zustane.Lutultovice,jak uz to v poslednich zapasech byva,ma problem s kadrem a tyto dve skutecnosti rozhodnou.

Tip: výhra domácích