FOTO: Budišov zlomil odpor Kobeřic dvěma góly až v závěru


Branky


14

Až do samého závěru zápasu vedl Budišov pouze o jednu branku, ale pak dvěma góly odpor soupeře definitivně zlomil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní lídr z Budišova rozhodl o své výhře až samém závěru dvěma góly, ale po celý zápas třímal jeho otěže pevně v rukou. Už ve 3. minutě zpoza šestnáctky minul Roman Modelský pravou tyčku. O dvě minuty později Skácelův centr našel Lukáše Marka, ale ten taky nezamířil mezi tři tyče. V prvním poločase se tak domácím z mnoha šancí podařila proměnit pouze ta z 31. minuty, když po přihrávce Pizura si Roman Modelský udělal jednoho protihráče a zamířil přímo pod víko – 1:0. Ve 38. minutě si narazil Petr Modelský s Pizurem a druhého jmenovaného vychytal hostující brankář Stříbný. To samé se opakovalo o minutu později, kdy Petr Modelský nevyzrál opět na Stříbného. V samém závěru po autu Filipa Pražáka, a narážečce s Miroslavem Markem opět Petr Modelský trefil jen Stříbného. Kobeřice zahrozily jen střelami Návrata a Janíka. 

 

Ve 47. minutě našel pod sebou Skácel nahrávkou Pizura, ale Stříbný se opět vyznamenal. Osm minut po pauze vysunul Pizur Kurice, který prostřelil brankáře Stříbného – 2:0. Pak se třikrát do zakončení dostal Kuric, ale střelecký prach mu zvlhnul. Devět minut před koncem Kobeřice zápas zdramatizovaly, když střela Návrata z osmnácti metrů skončila u tyče – 2:1. Hned vzápětí byl ale vyloučen jejich hráč Janík a Budišov rozhodl dvěma góly. Oba začaly u brankáře Něměčka, který poprvé našel Metelku, který přehodil brankáře hostů - 3:1. O pár okamžiků později opět Němeček vykopl k Miroslavu Markovi, který dlouhým balonem našel opět Metelku, který si svou branku zopakoval jak přes kopírák - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Hru jsme ovládali celých devadesát minut, ale špatně jsme řešili finální fázi. Nakonec jsme rozhodli dvěma góly střídajícího Metelky. Zápas kalí zraněni Honzy Němečka, který se snad dá do kupy. Museli jsme střídat i brankáře Krásu.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Budišov byl lepším týmem, ale my jsme mohli do stavu 2:1 živit naději. Závěr jsme ale odehráli v deseti, a inkasovali jsme ještě dvě branky.



Počet diváků: 67. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - HUDEČEK Lukáš, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - NEDĚLA Martin: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 10
Výkon hostů - TJ Sokol Kobeřice B: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Krása - 9, Patrik Metelka - 10, Jan Němeček - 9, Filip Pražák - 10, Daniel Siažík - 9, Vojtěch Hudeček - 9, Martin Pražák - 9, Miroslav Marek - 9, Lukáš Marek - 9, Roman Modelský - 10, Jan Vondrouš - 9, Pavel Pizur - 10, Petr Modelský - 10, Tomáš Skácel - 9, Jan Kuric - 10, Matěj Němeček - 10,
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Návrat - 9, Petr Ullrich - 9, Lukáš Jašek - 9, Dušan Lasák - 9, Marek Vidlák - 9, Ondřej Bedrich - 9, Jakub Bečica - 9, Libor Janík - 9, Jakub Janík - 9, Lukáš Rycka - 9, Štěpán Konečný - 9, Matěj Kubeša - 9, Robin Hahn - 9, David Václavík - 9, Jakub Stříbný - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Domácí si odnesou další body.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Budišov bude pokračovat ve svém válci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích