3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina zvládla souboj s Oticemi


Branky


13

Domácí rozhodli třemi góly během dvanácti minut na přelomu poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina neměla ideální vstup do veledůležitého zápasu, protože hosté byli z počátku aktivnější na míči a vytvořili si první šanci Válečkem, jenž  osmnácti metrů naštěstí netrefil cílené zařízení. Domácí se probouzeli pomalu a do první šance je paradoxně poslali sami Otičtí, když se nedomluvil Gorčica s gólmanem Weissem, jenž vyběhnuvší nezachytil "malou domů" , avšak Marek Vitásek z téměř nulového úhlu trefil jen pravou tyč opuštěné brány. Ve 37. minutě pohla Štítina se skórem po sérii rohových kopů, nejprve se nezadařilo Stoklasovi usměrnit míč mimo dosah chapadel Weisse. Vše vzápětí odstartoval tahoun Halška při dalším rohu - 1:0. Míč několikrát poskakoval po hlavách aktérů zápasu, aby se k němu prodral svým důrazem a hlavou zakončil -1:0. Rozjel tak patnáctiminutovku, která určila, kdo si vezme tři body do tabulky. V závěru první půle totiž forvard Marek Vitásek skončil v presu dvou zadáku na zemi a následnou penaltu s přehledem proměnil Tomáško - 2:0. Vše mohl zdramatizovat Váleček, ale jeho hlavičku parádně vytěsnil z brankové čáry, bravurním zákrokem Martin Vitásek !!

 

Penalta do "šatny" měla pro domácí blahodárný účinek.Spadla z nich nervozita, kdežto soupeř neměl kvality na otočení zápasu. Navíc hned z kraje druhého dějství zaúřadovali čerství muži ze střídačky. Centrující Figecki a Rohovský, jenž vymetl levý horní roh brány - 3:0 !!! Další zajímavé momenty se odehrály až v závěru zápasu. Štítina se spokojila s brejky do více otevřené obrany hostů, ale své tutovky zazdili jak Rohovský (Weiss špičkou levé nohy mimo tři tyče), tak dvakrát Stoklasa. V závěru šlo taky o první čisté konto pro výborného Martina Vitáska,jenž v 88. minutě vyškrábl hlavičku Kostery směřující do levého koutu brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Nulu jsme udrželi. Všechny body získali. Proto pojedeme příští týden do Kobeřic odhodláni urvat další body!!

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Utkání bylo bojovné, vyrovnané, my jsme ale své šance nevyužili, Štítina byla v tomto úspěšnější, a proto vyhrála.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Trebichalský [-] (46. Š. Rohovský [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] , V. Tomáško [-] (78. R. Popek [-] ) , F. Graf [-] (46. M. Figeczki [-] ) , D. Watzlavik [-] (59. L. Postulka [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] , P. Kubánek [-] (63. V. Watzlavik [-] )

TJ Otice
K. Weiss [-] - F. Paláček [-] , D. Luzar [-] (62. L. Leifert [-] ) , R. Blaga [-] (75. O. Kurka [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] , D. Gorčica [-] (17. M. Borunský [-] ) , M. Váleček [-] (73. L. Grygar [-] ) , L. Čapec [-]

ŽK: 68. T. Halška - 32. L. Čapec .
Hráči zápasu: M. Vitásek , M. Vitásek - J. Kostera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PINČEK Milan, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Otice musí vyhrát za každou cenu pokud se chtějí udržet, navíc Oticím už bude chytat Weiss.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štítina v záchranařských soutěžích jsou doma kvalitní a umí zahrát a proti oticím to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích