0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov zlomil odpor Otic po přestávce


Branky


47. J. Kuric , 73. P. Pizur , 75. J. Kuric , 87. R. Modelský
16

Otice odolávaly první poločas. Ve druhém Budišov nasázel čtyři branky a odvezl si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice dokázaly v prvním poločase vzdorovat jasnému favoritovi z Budišova. Jejich organizovaná obrana dělala lídrovi soutěže problémy. Do jediné šance se dostal zhruba po půlhodině hry Pizur, ale vylámal si zuby na brankáři Reznerovi, který zaskakoval jako záložník namísto vykartovaného Weisse. Poločas dokázaly Otice ubránit za bezbrankového stavu.

 

Budišovu vyšel úvod druhého poločasu. Ve 47 minutě aut Miroslava Marka prodloužil Martin Pražák na Kurice, jenž otevřel účet zápasu – 0:1. V 55. minutě nadýchaný centr Martina Pražáka neuklidil do sítě na zadní tyči ani Kuric, a ani za ním stojící Pizur. Po hodině hry si narazil Miroslav Marek s Kuricem, ale jeho jedovku reflexivně vyrazil Rezner na rohový kop. V 73. minutě byl stažen v pokutovém území Roman Modelský a Pizur střelou k tyči pokořil otického gólmana – 0:2. O dvě minuty později utekl po levé straně Kuric a nekompromisně zavěsil svou střelu do kysně – 0:3. V 78. minutě selhal při pokutovém kopu Roman Modelský, který přestřelil domácí svatyni. Ten si spravil chuť čtyři minuty před koncem, když mu Kuric naservíroval míč jako na zlatém podnosu, a Modelský v pohodě uklidil míč k tyči – 0:4. V závěru ještě mohli navýšit skóre Hudeček s Metelkou, ale skórem už nezahýbali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): V první půli byli sice oni více na míči, ale my jsme zodpovědně bránili, a kromě jedné šance jsme je k ničemu nepustili. Chtěli jsme tak pokračovat i ve druhé půli, ale hned jsme inkasovali, pak už to bylo jen na jednu branku. Po druhém gólu jsme to otevřeli a inkasovali ještě dva góly.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): V první půli hrály Otice velmi dobře organizovaně v obraně, a my jsme se nemohli prosadit. Ve druhém poločasu nám vyšel začátek, a pak už jsme hráli svou hru a skóre navyšovali.



Sestavy


TJ Otice
T. Rezner [-] - D. Gorčica [-] , J. Pácha [-] , M. Borunský [-] , L. Grygar [-] , D. Luzar [-] , O. Kurka [-] , R. Blaga [-] , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , M. Byrtus [-] (58. L. Leifert [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - M. Marek [-] , L. Marek [-] , T. Skácel [-] , J. Němeček [-] - M. Pražák [-] (64. P. Metelka [-] ) , P. Pizur [-] (75. V. Hudeček [-] ) , J. Kuric [-] , F. Pražák [-] (70. D. Siažík [-] ) , P. Modelský [-] - R. Modelský [-]

Hráči zápasu: T. Rezner - J. Kuric , J. Němeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - VRBA Martin, VÁCHA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Ikdyž jsme jediný tým kterému se podařilo vzít Budišovu body tak také musím bohužel proti nám, budeme rádi že nás bude 11 a to nepočítám vykartovaného golmana

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra hostů

Bohužel my jsme v docela dezolátním stavu, máme hodně zraněných, brankář se nám vykartoval. Ač nerad, ale musím vsadit na Budišov, který navíc soutěži proplouvá jako nůž máslem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Oticím bude chybět golman a proti rozjetému Budišovu budou rádi, že to nebude pod 10 golu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů