Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice rozstřílely Hněvošice


16

Dobroslavice zcela jednoznačně přehrály Hněvošice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu jsme drželi míč na naších kopačkách a soupeře jsme takřka do ničeho nepouštěli. Do vedení jsme šli hned v 7. minutě, když na levé straně vybojoval míč Chromečka, zatáhl ho do velkého vápna a přihrávkou pod sebe hledal Vovese, obránce sice míč lehce tečoval, ale Voves si míč v málem vápně našel a uklidil ho za záda brankáře - 1:0. Míč byl i nadále na naších kopačkách. V 25. minutě jsme z rychlého brejku přidali další branku - Rathouský našel krásným centrem v šestnáctce Chromečku, který hledal pod sebe nabíhající spoluhráče, míč byl opět tečován obráncem Hněvošic a dostal se k Martinu Vujtíkovi,který krásnou střelou z úhlu volejem poslal míč na zadní tyč, od které se odrazil do brány - 2:0. O několik minut později jsme mohli přidat Krejčím třetí gól - ten nebyl ovšem z důvodu offsidu uznán. Pěkný kombinační fotbal jsme předváděli i nadále a odměnou byla třetí branka, když dostal Chromečka míč do velkého vápna, nejprve slabou střelou nepřekonal hostující brankáře, obránce Hněvošic ovšem nešťastně odkopl míč zpátky k Chromečkovi, který už bez problému levou nohou poslal míč do sítě - 3:0. Za tři minuty později přišla další branka, když si na přihrávku Vosese naběhl Rathouský a míč vypíchl těsně před brankářem - se střelou do prázdné bránky už poté neměl problém - 4:0. Do šaten jsme odcházeli tedy s luxusním náskokem.

 

V šatně před druhou půli jsme byli nabádání, abychom neinkasovali kontaktní góly a ze zápasy neudělali drama. Všichni hráči tento apel poctivě vyslechli a již ve druhé minutě jsme přidali další branku. Martin Vujtík poslal z pravé strany špičkový centr mezi obránce do velkého vápna na Chromečku,který si jedním dotykem zpracoval a druhým poslal míč za záda hostujícího gólmana - 5:0. Náš tým držel neustále otěže zápasu ve svých rukou a soupeře vysoko napadl -  to vedle k další brance, když se míče před šestnáctkou zmocnil Rathouský a krásným lobem překonal podruhé v zápase brankáře Hněvošic - 6:0 Utkání jsme poté odehrávali v tréninkovém tempu a s míčem na kopačkách. Poslední branka padla v 80. minutě, když Martin Kučera našel krásnou průnikovou přihrávkou Tomáše Vovese, ten se z úhlu nemýlil a prostřelil brankáře - 7:0.

 

Autor: Václav Chromečka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Po šesti zápasech jsme se konečně dočkali první jarní výhry. Na domácí půdě jsme v sobotu porazili poslední celek tabulky z Hněvošic vysoko 7:0. Do zápasu jsme šli ve změněné sestavě a soupeře jsme takřka celý zápas přehrávali pěknou kombinační hrou. Je potřeba podotknout, že po zranění a dlouhé odmlce chytající brankář Jaskula podal naprosto zodpovědný výkon. V utkání musel řešit dvě vážnější ohrožení brány,vždy si alě věděl rady. Týmu také velmi pomohl svými jistými výběhy. Také celý tým si za předvedený výkon zaslouží pochvalu.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Hráli jsme zápas, který se nám vůbec nepovedl. Prakticky jsme jim góly darovaly jako na zlatém podnosu. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - M. Knopp [-] (58. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Čaja [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Vujtík [-] , D. Pavelek [-] (47. J. Osmančík [-] )

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - Š. Kurzica [-] (58. B. Cojg [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] , A. Vavřinčík [-] , D. Buchta [-] , M. Konig [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: MEIER Milan - KAŠPAŘÍK Daniel, VÁCLAVÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Bukovský
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuju jasnou jedničku. Hněvošicím se letos vůbec nedaří, a Dobroslavice si to doma pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Dobroslavice hrají proti týmu, který je nyní psychicky na dně a domácí využijí svého prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích