FOTO: Šlágr kola nabídl osm branek, a výhru Budišova


Branky


16. P. Pizur , 19. M. Marek , 20. J. Kuric , 28. P. Pizur , 76. P. Pizur - 42. K. Palkovič , 49. D. Filip , 61. B. Malček
16

Budišov do půlhodiny vedl o čtyři branky. Jakartovice se ale nevzdávaly a dokázaly snížit na rozdíl jediného gólu. Budišov pojistil tři body až čtvrthodiny před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov ve šlágru kola dokázal porazit Jakartovice a navýšil svůj náskok už na čtrnáct bodů. Zápas se hrál za slunečného počasí, a před skvělou diváckou kulisou. V 16. minutě se protáhl po lajně Kuric a naservíroval balon na zadní tyč Pizurovi – 1:0. O tři minuty později našel po standardní situaci Filip Pražák Miroslava Marka a ten se nemýlil – 2:0. Jakartovice se nestačily ani vzpamatovat a Martin Pražák našel u zadní tyčky Kurice, který zvyšoval už na 3:0. Strašidelnou dvanáctiminutovku Jakartovic zakončil svým druhým gólem Pizur, jenž zužitkoval nahrávku Kurice – 4:0. A to mohl ještě ve 33. minutě zasadit další rýnu pro hosty Miroslav Marek, ale jeho hlavička po standardní situaci mířila tesně vedle. Jakartovice ale nehodily flintu do žita a před přestávkou po individuální akci Urbana snižoval Palkovič – 4:1.

 

Po pauze jako by se Budišov zalekl, a nechal Jakartovice dvěma góly snížit skóre. Nejdřívě ve 47. minutě vybojoval míč Filip a krásnou střelou do šibenice vymetl pavouky z domácí brány – 4:2. V 61. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč se dostal k Malčekovi, který byl nekompromisní – 4:3. Budišov se mohl uklidnit hned vzápětí, ale po přihrávce Romana Modelského nastřelil Pizur tyčku hostující klece. Jakartovice ale byly nadále nebzepčné a hrozily. Budišov ale drama nakonec nepřipustil a čtvrthodiny před koncem viděl Vondrouš periferně Pizura, který završil hattrick – 5:3. V závěru utkání si už domácí výhru zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): První poločas jsme hráli excelentně. Nedali jsme soupeři žádnou šanci, a vedli o čtyři branky. Ve druhé části jsme se asi zalekli z výhry a nechali jsme hosty snížit na jednu branku. Klid jsme získali až čtvrthodinu před koncem.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Fotbal se musel divákům líbit. My jsme v prvním poločase zaspali asi deset minut a dostali jsme čtyři branky. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky a zápas zdramatizovat. Budišov nakonec rozhodl pátou brankou v naší síti. Smekám před kluky za druhý poločas, a jak vše odmakali v jedenácti lidech.



Počet diváků: 178. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - PUFFLER Jan, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - SCHNEIDER Pavel: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 10
Výkon hostů - FK Jakartovice: 10
Hráč utkání - domácí: Pavel Pizur
Hráč utkání - hosté: Kamil Palkovič
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Krása - 9, Patrik Metelka - 9, Jan Němeček - 10, Filip Pražák - 10, Daniel Siažík - 9, Vojtěch Hudeček - 9, Martin Pražák - 10, Miroslav Marek - 10, Lukáš Marek - 10, Roman Modelský - 10, Jan Vondrouš - 9, Pavel Pizur - 10, Petr Modelský - 10, Tomáš Skácel - 10, Jan Kuric - 10, Matěj Němeček - 9,
Hodnocení hráčů - hosté: Matěj Hruška - 9, Josef Porubek - 9, Pavel Němec - 9, Ondřej Duda - 9, Petr Heinzke - 9, Kamil Palkovič - 10, Jan Tkadleček - 10, Radoslav Urban - 9, Břetislav Malček - 9, Radim Holub - 9, Miroslav Sváček - 9, Tomáš Matyáš - 9, Lukáš Martinka - 9, Dominik Filip - 10, Michal Janech - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po odborné stránce mého kamaráda a fotbaloveho experta a spoluhráče Tomaše Skácela jsme dospěli k závěru že zapas by měl skončit v náš prospěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Válek
Tip experta: výhra domácích

Budišovu se klasicky na jaře nedaří tak jako na podzim, ale výhru si doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Budík si jede svoji ligu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích