2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobroslavice přišly o tři body v samém závěru


Branky


49. V. Tomáško (p.) , 89. M. Vitásek - 30. T. Voves , 68. J. Klekner
16

Zápas, který nám měl vnést klid do dalších důležitých bojů o záchranu se nám absolutně nepovedl. Utkání hrané za krásného počasí a především na krásném hřišti jsme nedokázali dotáhnout do vítězného konce a to i přesto, že jsme dvakrát vedli a měli k dispozici pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. O vítězství jsme přišli pár minut před závěrečným hvizdem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se nesl ve velmi pomalém a lačném tempu. Ani jeden z týmů nebyl schopný předvézt pěknou kombinační hru. Bylo vidět mnoho nepřesností a ztrát. Dobroslavická první šance přišla, když se na pravé straně pěkně uvolnil Martin Vujtík a centrem hledal v malém vápně své spoluhráče, míč si nikdo bohužel nenašel. O pár minut později jsme pohrozili z levé strany, když se dostal do slibné pozice před brankářem Rathouský, ten ještě hledal přihrávkou pod sebe nabíhající spoluhráče, míče se ale dobrým zákrokem zmocnil štitinský brankář Vitásek. První větší šance domácích nastala asi po 20 minutách hry, kdy sudí naprosto amatérsky vyhodnotili offsidové postavení - pomezní sudí zvedal praporek - dobroslavičtí hráči přestali hrát - poté pomezní své rozhodnutí změnil a praporek dal dolů - v tu chvíli se už řítil domácí útočník Dominik Watzlawik zcela sám na brankáře Vajdu a mířil naštěstí jen do tyče. O pár minut později přišla naše první branka. Pavelek výborně získal balón na půlce hřiště a i hned vyslal přihrávkou mezi obránce agilního Vovese, ten se z pravé strany řítil na bránu a střelou pozemi na zadní tyč poslal náš dobroslavický celek do vedení - 0:1. V prvním poločase už nebyly k vidění žádné větší šance. Do šatny jsme odcházeli tedy s hubeným vedením.

 

Do druhé půle jsme vkročili špatnou nohou. Po závaru před naší brankou byl po střele trefen spíše do ramene než do ruky Stupka - rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop - ten s přehledem domácí Tomáško proměnil - 1:1. Je k zamyšlení jak sudí v této soutěži nařizují pokutové kopy. Náš hráč měl ruku zcela u těla a neměl absolutně žádnou šanci uhnout - řešením by bylo možná nechat si jí uřezat. Rozhodčí sám za našimi hráči po utkání přišel a přiznal, že nás zařízl - děkujeme za upřímnost, ale to si strčte do prdele. Náš tým začal poté hrát o něco lepší fotbal, ale šance nepřicházely. Tlak se stupňoval a vyústěním byla velmi dobrá individuální akce Martina Vujtíka, který ve velkém vápně vymotal obránce a byl jasně falouván - pokutový kop! Penaltu dobře hrajícímu Vovesovi vzal sebevědomě Jakub Klekner, který neproměnil. O několik minut později si převzal ve velkém vápně míč Voves a střelou z otočky trefil brankáře, míč se různě podrážel malým vápnem, až se dostal k dobroslavickému Kleknerovi, který už s dorážkou do prázdné neměl naštěstí žádné problémy a poslal náš tým do vedení - 1:2. Utkání se poté neslo spíše v režii domácích, kteří měli častěji míč na svých kopačkách. Žádná větší šance Štítiny ale nepřicházely. V 89. minutě se nadechli domácí ke gólové akci. Po centru do šestnáctky se dostal domácí hráč k míči a stříleným centrem pod sebe našel Vítaska, který v klidu uklidil do naší brány - 2:2. Utkání jsme mohli ještě klidně prohrát, když se z levé strany hnal na bránu Marek Vitásek - svou šanci neproměnil.

 

Autor: Václav Chromečka



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Tým se příkladně rve o přežití v přeboru! Zlepšená obrana a produktivnější útok dávají stále šanci na úspěch. Proto pojedeme za týden k druhým Jakartovicím se vztyčenou hlavou a bojovnou náladou.Taky by jsme potřebovali podporu našich fandů!!

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Utkání jsme herně ani výsledkově nezvládli. Tým nemůže najít svou herní pohodu a trápí se. Možnost reparátu budeme mít ihned v úterý, kdy hrajeme dohrávku 16. kola doma se Stěbořicemi.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , V. Tomáško [-] , P. Stoklasa [-] , D. Trebichalský [-] (60. V. Watzlavik [-] ) , P. Škroch [-] (74. Š. Rohovský [-] ) , D. Watzlavik [-] , P. Kunczik [-] (46. P. Kubánek [-] ) , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] , R. Popek [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (88. V. Chromečka [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , M. Knopp [-] (58. J. Mroviec [-] ) , J. Stupka [-] (60. M. Lišaník [-] ) , P. Čaja [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Vujtík [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 28. D. Watzlavik , 76. M. Vitásek - 85. D. Vujtík .
Hráči zápasu: M. Vitásek - T. Voves .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - VRBA Martin, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Válek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný souboj, kde se zrodí remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štítina je nabuzená výhrou z Hněvošic a bude chtít body potvrdit doma s dalším týmem zespod tabulky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích