2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otice překvapivě porazily Minervu


Branky


16

Po vyrovnaném poločase, zaskočily Otice Opavu dvěma rychlými góly, a Opavě se už jen podařilo snížit v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil Opavě, která přišpendlila Otice k jeho pokutovému území a zaslouženého vedení se po čtvrthodině hry, když se na centr Tůmy vyšrouboval nejvýše Matějek, a hlavou ho poslal k tyči – 1:0. Další šance zahodili Mužík s Džemlou, které vychytal výborně chytající Weiss. Po dvaceti minutách hry se začala hra opticky vyrovnávat, a v 39. minutě centr Kříže poslal nezadržitelně hlavou do kasy Grygar – 1:1. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

V úvodu poločasu Otice Opavu dokonale zaskočily. V úvodu druhé části ještě Blaga orazítkoval pouze tyčku domácí svatyně. V 52. minutě ale zahráli domácí špatný ofsajd systém a na domácího brankáře šli Blaga s Křížem, a druhý jmenovaný pohodlně zasunul do prázdné branky – 1:2. Po hodině hry přesprintoval Kříž domácí obranu a jeho centr zametl hlavou za záda brankáře Blaga – 1:3. Opava si pak vypracovala místy až drtivý tlak, nastřelila dokonce tyčku. Otice se v závěru po vyloučení Paláčka bránily pouze v deseti lidech. Domácím se ale podařilo pouze snížit v 90. minutě, kdy Matějek ve vápně poslal míč k tyči – 2:3. Otice pak už cenné tři body ubránily.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas byl naprosto podle mých představ, soupeře jsme přehrávali. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu. Ve druhém nám odešel střed zálohy a my jsme dostali dva rychlé góly. Dneska jsme prohráli, protože jsme nezvládli druhou půli.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Úvod jasně patřil Opavě, která nás přitlačila k vápnu a nevyužila své šance. Pak ale šla do vedení. Pak jsme hru vyrovnali, a srovnali jsme i krok. Začátek poločasu patřil nám a ujali jsme se dvoubrankového vedení. Pak jsme se zatáhli. Minerva nás drtila, snížila, ale my jsme zalté tři body udrželi.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Tůma [-] , P. Kavan [-] , J. Vrána [-] , F. Mužík [-] , A. Džemla [-] (79. V. Henčl [-] ) , J. Kretek [-] , K. Postřimovský [-] , R. Škrobánek [-] (39. I. Kratochvíl [-] ) , D. Maisel [-] , T. Matějek [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] (71. D. Luzar [-] ) , F. Paláček [-] , R. Blaga [-] , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] , L. Čapec [-] (88. A. Gebauer [-] ) , M. Byrtus [-] , J. Byrtus [-] (18. M. Škrobánek [-] )

Hráči zápasu: R. Škrobánek , T. Matějek - T. Kříž , K. Weiss .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - JAKUBEC Josef, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Válek
Tip experta: výhra domácích

Papírově silnější soupeř si výhru doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva ted hraje rozpačitý fotbal, ale těsně Otice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích