1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj pro Štítinu


Branky


24

Duel o šest bodů rozhodla pro Štítina už v první půli. Po přestávce už svůj hubený náskok udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranářský souboj nabídlo utkání mezi Hněvošicemi a Štítinou. Hráči byly důležitosti souboje natolik svázáni, takže se na jejich kopačky vkrádalo hodně nepřesnosti. Hostující družina šla do vedení už v 9. minutě, když po akci na levé straně se balon po nahrávce Trebichalského dostal na hranici vápna ke Stoklasovi jehož prošla až do branky – 0:1. Hněvošice srovnaly krok o osm minut později, když centr Davida Buchty přetavil v branku dúraznou hlavičkou Ševior – 1:1. Ve 35. minutě ale Štítina už znovu vedla, když po rychlém kontru, který začal u Halšky a pokračoval přes Trebichalského, po jehož nahrávce si zpracoval míč na kraji šestnáctky Stoklasa a z voleje zajistil Štítině důležité tři body – 1:2. Hněvošice mohly srovnat ještě do přestávky, ale pokusy Pawla Cojga Šumníka o chlup minuly kasu.

 

Druhý poločas probíhal za trvalého tlaku Hněvošic, ale jejich snaha vyzněla naprázdno. Ve 48. minutě roh Pawla Cojga poslal těsně vedle Ševior. O šest minut později po nahrávce Cojga, opět hlavičkoval Ševior mimo tři tyče. Po hodině hry skončila individuální akce Ševiora pouze na brankáři Vitáskovi. V 66. minutě tečoval přímý kop Reného Buchty těsně vedle tyče Pawel Cojg. Štítina se zmohla na dalekonosnou střelu Postulky, při které se brankář Hartmann pořádně zapotil. V záveru se Hněvošice snažily, ale jejich snaha končila na špatné finální přihrávce. Štítina ubránila tři body, které ji dovolí se po tomto zápase trošku nadechnout v boji o záchranu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Pro nás hodně smolný zápas. Měli jsme hodně brankových příležitostí, hráli jsme dobře a soupeře přehrávali. Bohužel Štítina potrestala naše hrubky.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Na vysušeném,tvrdém povrchu menších rozměrů byl k vidění především BOJ dvou mužstev.Důležitost zápasu vnesla na kopačky všech hráčů hodně nervozity s mnoha nepřestnostmi. Góly padly ještě v první půl, my jsme jich dali víc a vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Buchta [-] - J. Stříbný [-] (71. B. Cojg [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] , F. Šumník [-] , D. Buchta [-] (77. M. Schlehofer [-] ) , M. Konig [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Kubánek [-] , P. Stoklasa [-] , D. Trebichalský [-] , D. Watzlavik [-] , V. Watzlavik [-] , L. Postulka [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] (82. V. Tomáško [-] ) , R. Popek [-]

Hráči zápasu: P. Ševior .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KUBNÝ Jan, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Štítina působí na jaře určitě lépe než na podzim a proti trápícím se Hněvošicím uspěje za 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

souboj dvou outsiderů vyhraje Štítina

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů