0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovič s Urbanem zařídili výhru Jakartovic


Branky


16

Jakartovice vedly po poločase o tři góly. Ve druhém svou výhru pojistili ještě jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na počátku zápasu zahodily Jakartovice dvě šance, a pak Litultovice začaly Jakartovice přehrávat a vytvořily si i pár nebezpečných situací.  Po krásném dlouhém pase do pokutového území pokoušel Doležel usměrnit míč za Janecha, těsně minul levou tyč. Poté krásnou střelou kolem levé šibenice zahrozil Lebeda. Do další šance se hrnul krásným sólem přes 4 hráče hostí domací Borč, kterému bohužel ukradl zakončení Drápal, který slabou střelou zazdil dobře se vyvíjející šanci. Z přímého kopu zpoza šestnáctky nebyl od přesného zásahu dobře střílející Haas, bohužel těsně minul branku. Zlomový moment zápasu přišel ve 34. minutě, když byl ve vápně faulován hostující Urban, a Palkovič chladnokrevně penaltu poslal do sítě – 0:1. O osm minut později vysunul Tkadleček do vápna Urbana a ten jednoduše vsítil branku – 0:2. Litultovice pak dorazil brankou do šatny Palkovič, jenž nemohl pohrdnout skvělou přihrávkou Urbana – 0:3.

 

Po pauze se snažily Litultovice s výsledkem něco udělat, ale Janech dokázal svou branku uzamknout. Daleko od snižující branky nebyl opět nešťastník Doležel, který po parádním centru z levé strany opět nedokázal usměrni míč hlavou mezi tři tyče. Další velkou šanci měl po rohu dobře hlavičkující stoper Šeuer, kterého skvěle vychytal Janech. Poslední, snad i největší, šanci Litultovic, měl opět hlavou střílející Doležel. Tuto šanci Janech s velkým štěstím vytěsnil na tyč. Naopak to byly Jakartovice, kdo navýšil v 70. minutě vedení. Tkadleček milimetrově našel Urbana, a ten už si v takových situacích ví rady – 0:4. Po tomto okamžiku se zápas už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Výsledek naprosto neodpovídá průběhu utkání. My jsme hráli fotbal, soupeř dával branky. Rozhodla 30.minuta, ve které hosté proměnili pokutový kop a do poločasu přidali další dvě slepené branky. Kromě těchto 15 minut jsme soupeře přehrávali, pěknou hrou si vytvářeli jednu šanci za druhou ovšem branka hostů byla zakletá. Podali jsme nejlepší jarní výkon a za to všem klukům, včetně 4 dorostenců, z nichž dva hráli od začátku utkání, děkuji.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Už v 7. minutě jsme mohli vést 2:0, ale pak jsme polevili a domácí nás přehrávali. Byli rychlejší, měli více šancí. Naštěstí v poslední desetiminutovce jsme dali tři góly a ujali se tříbrankového vedení. Druhý poločas jsme začali opět laxně a Litultovice hrozily.Naštěstí nás podržel brankář Janech. Dvacet minut jsme přidali čtvrtou branku a pak už se zápas pouze dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - D. Lebeda [-] , M. Drápal [-] (55. M. Procházka [-] ) , J. Raschka [-] , M. Borč [-] , Š. Šťavík [-] (61. L. Hlub [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] (74. J. Čermín [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Morisch [-] (71. J. Porubek [-] ) , R. Holub [-] , J. Tkadleček [-] , L. Martinka [-] (55. J. Šefčík [-] ) , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , D. Petroš [-] , K. Palkovič [-] , M. Poštulka [-] , B. Malček [-]

ŽK: 26. O. Doležel - 74. J. Porubek .
Hráči zápasu: J. Tkadleček , R. Urban .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MEIER Milan - KOMÁREK Milan, VINÁREK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra hostů

Musím dát naší výhru :)), ale bude to těžký zápas, jelikož to je derby a dlouhodobě se nám na Litultovice nedaří. Snad to v neděli skončí, a my si připíšeme důležité body před dvojutkáním Slavia Opava a Budišov, kde se bude lámat chleba.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Jakartovice uspějí na půdě Litultovic těsným rozdílem

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů