0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 10:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozhodla třemi góly v závěrečné půlhodině


Branky


61. P. Kolár , 64. F. Rončka , 81. V. Čech
16

Dva slepené góly v rozmezí tří minut rozhodly o výhře Vřesiny. Ta jistila tři body deset minut před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice ve svém typickém nedělním čase si pozvaly mužstvo z Vřesiny. Až do šedesáté minuty se hrála otevřená partie, pak hosté zasadili domácím tři gólové údery a rozhodli o svých třech bodech. V prvním poločase se gólově nedokázalo prosadit žádné z mužstev. Za Životice se dostal do nadějné pozice Vícha, který byl překvapen tím, že se k němu dostal balon tak, že hlavičkou netrefil prázdnou kasu. Tengler o chvíli později pálil v nadějné pozici těsně nad. Za Vřesinu poslal kanonýr Boček své dvě hlavičky nad bránu. V závěru poločasu zázračně vyrazil přímák Čecha brankář Válek.

 

Na začátku druhé půle chyběl krok domácímu Štrbíkovi krok, aby hlavičkou poslal balon do prázdné klece. Gólově se tak dokázala prosadit Vřesina v 60. minutě, když roh Vojáčka prodloužil Vojtěch Kocián na Kolára, jenž hlavičkou zavěsil – 0:1. O tři minuty později využil špatné kličky domácího zadáka Rončka, kterého atakovali Kasan s Vojtěchem Kociánem, a zahrál gólmanovi Válkovi na housle – 0:2. Od té chvíle na trávníku kralovala Vřesina. V 79. minutě pelášil Kasan sám na brankáře, ten jeho pokus vyrazil před sebe, a Rončka mířil vedle brány.  Deset minut před závěrečným hvizdem si postavil balon k přímému kopu Čech a krásnou střelu umístil k tyči – 0:3. V závěru ještě orazítkovala Vřesina Vojáčkem tyčku, ale to už jí mrzet nemuselo, protože tři body jí už nikdo nevzal.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Výsledek neodpovídá dění na hřišti, protože do 60. minutě to byla zcela otevřená a vyrovnaná partie. Pak jsme dostali dva rychlé góly, a na hřišti pak už bylo je jedno mužstvo.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Soupeř hrál tvrdě, ale my jsme jej dokázali přehrát a potvrdili jsme tak své postavení v tabulce.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] (60. R. Morcha [-] ) , J. Továrek [-] , J. Rolný [-] , A. Vícha [-] (9. O. Jasník [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] (79. V. Palyza [-] ) , L. Štrbík [-] (70. R. Ondřej [-] )

TJ Vřesina
E. Golinský [-] - M. Hořínek [-] (67. V. Kasan [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] (37. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] (85. J. Vitásek [-] ) , F. Rončka [-] (82. M. Pieran [-] ) , P. Kolár [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 66. M. Hanák , 75. P. Dušek .
Hráči zápasu: P. Kolár , J. Pagáč .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - PAVELEK Karel, VÁCHA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Tady věřím v překvapení. Vřesina pojede celkem delší trasu na zápas, a ještě k tomu brzy ráno. Životice navíc budou určitě povzbuzené výsledkem z Kobeřic, a ačkoliv kádr má Vřesina lepší nevyhrají a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tady netipuji jinak .. uspějeme :-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů