1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brankář Kirschner zajistil bod Hlavnici


Branky


16

Góly začaly padat až v závěrečné čtvrthodince. Vedení se ujala Štítina. Hlavnice vyrovnala z penalty v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranářský souboj mezi Štítinou a Hlavnicí moc fotbalové krasy pro oko diváka nenabídl. Obě mužstva, vědoma si své vážné situace, byla nervózní, a šancí bylo v prvním poločase jako toho pověstného šafránu na obou stranách. Obě mužstva nenabidla divákům ani žádné závratné tempo hry. Až v samém závěru vychytal Tomáše Lišku Martin Vitásek. Do kabin tak odcházela obě mužstva po nezáživném průběhu zaslouženě za bezbrankového stavu.

 

Hlavnice se ocitla po pauze v nadějné situaci v 52. minutě, ale střela mířící na štítínskou svatyni neměla patřičnou razanci. Více vzruchu přinesla až poslední půlhodina zápasu. Tomáš Liška si po samostatné akci opět vylámal zuby na štítinském gólmanovi Vitáskovi. Se skórem tak zahýbala až domácí družina, když se Postulka probil středem hlavnické defenzivy a zkušeně přehodil hostujícího brankáře Kirschnera – 1:0. Štítina o chvíli později vystrašila Kirschnera z přímého kopu, ale se střelou Tomáška si brankář poradil. O chvíli později zatřásli hosté Kavánem brankovou konstrukcí. Zápas tak vyvrcholil v 89. minutě, když penaltu nařízenou za faul na Ochranu, zkušeně proměnil hlavnický strážce svatyně Kirschner a zařídil svému týmu bod – 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V sobotním utkání nebylo k vidění z naší strany tolik fotbalových momentů, jak v předešlých dvou zápasech.Možná za to mohla důležitost "mače", jenž si naši hráči uvědomovali. Nebo několik absencí v sestavě....Je třeba přiznat, že si soupeř dokázal vypracovat víc nebezpečných šancí a byl to on který ztratil body......

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to zápas týmů, co se rvou o každý bod. Herně jsme na tom byli lépe my, ale našim problémem je proměňování šancí, s tím se teď hodně potýkáme.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , V. Watzlavik [-] (46. P. Škroch [-] ) , F. Graf [-] (59. D. Trebichalský [-] ) , L. Postulka [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , A. Skrbel [-] , R. Popek [-] (46. P. Kubánek [-] )

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Liška [-] , D. Haas [-] , P. Martinček [-] , P. Elbl [-] (46. D. Hendrych [-] ) , D. Ochrana [-] , L. Lodňánek [-] , T. Kukol [-] , D. Liška [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-]

ŽK: 64. T. Halška , 83. P. Stoklasa - 80. D. Hendrych , 90. T. Kukol .
Hráči zápasu: O. Pasterňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HRUBÝ Heinz, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra hostů

Štítina první dvě kola asi všechny překvapila, když málem dvakrát obrala dva týmy ze špice tabulky o body. Hlavnice ale také musí bodovat. Myslím, že rozhodne individualita Davida Lišky, a těsně vyhrají na Štítině, takže dávám výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnice už musí zabojovat, aby po dvou nepodařených utkáních nespadli do hlubin sestupového pásma. A i když domácí potrápili lídra soutěže nyní všechny body odjedou s hosty

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích