3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zaslouženě vyhrály


Branky


41. V. Graca , 57. M. Kokeš , 85. D. Burda
17

Svj jednobrankový náskok, navýšily Stěbořice po pauze ještě o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice byly po celý zápas s Kobeřicemi jasně lepším týmem a jejich výhra je naprosto zasloužená a třetí výhra v jarní části naznačuje, že se připravily na jarní sezónu zatím na výbornou. Kobeřice se za celý zápas zmohly jen na propagační střely z dálky. Jejími autory byli Kusztubajda s Návratem. Ve 14. minut orazítkoval domácí Čavera jen břevno kobeřické svatyně. Ve 25. minutě hlavička aktivně hrajícího Gracy skončila jen těsně nad brankou. Stěbořice pak zahodily ještě další dvě šance. Dočkaly se čtyři minut před přestávkou, když skončil dlouhý aut Burdy u kopaček Gracy, jenž poslal merunu podél brankáře do sítě – 1:0.

 

Ve druhé části se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. Hned po přestávce zastavila střelu domácího snajpra Martina Fiedlera jen branková konstrukce kobeřické svatyně. V 57. minutě krásně odcentroval z boku Čavera a míč nekompromisně umístil do kasy hlavou Kokeš – 2:0. Další šance domácí družiny pak zůstaly nevyužity. Konečnou podobu výsledku dal šest minut pře závěrečným hvizdem rozhodčího Buda, jehož hlavička po centru Marina Fiedlera si našla přesný cíl – 3:0. Zápas se pak už jen v poklidu dohrával a na výhře Stěbořic se už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byli jsme v zápase jasně lepším týmem a myslím si, že naše výhra je zcela zasloužená.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Stěbořice byly lepším týmem, od začátku na nás vletěly, a od začátku nás zatlačily a mohly klidně vyhrát i vyšším rozdílem. Poprávu zvítězily.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] , M. Otipka [-] , V. Graca [-] (70. F. Otipka [-] ) , A. Kubalák [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (80. K. Havlásek [-] )

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - - T. Mrovec [-] , O. Bedrich [-] , J. Otlík [-] - R. Hahn [-] (60. M. Kubeša [-] ) - M. Halfar [-] , D. Kusztubajda [-] , R. Stuchlík [-] (22. J. Návrat [-] ) , D. Václavík [-] (46. J. Bečica [-] ) , P. Ullrich [-] , L. Janík [-]

Hráči zápasu: D. Burda , P. Vavrečka - D. Kusztubajda .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - HENNIG Antonín, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Tady zkusím remízu. Stěbořice nás sice porazily v prvním kole, ale ne jejich kvalitou, ale naší nedůslednosti v 2. poločase. Kobeřice mají co napravovat po minulém kole, takže si myslím, že zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice jsou doma silné a doma málokdy zaváhají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

9. 4. 2018 09:21
1