Šťastná výhra BŘEZOVÉ


Branky


17

Na pěkně upraveném hřišti a za teplého jarního slunce chtěla domácí družina odčinit výsledkový i herní výpadek z minulého zápasu v Jakartovicích. Soupeřem byl celek z Otic  pohybující se  na hraně  sestupového pásma ,který rovněž chtěl předvést dobrý výkon a odvézt si nějaký ten bodík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním oťukávání přišel v 7.minutě šok pro domácí, jelikož jako již poněkolikáté zbytečným faulem či nedovoleným hraním rukou, kopal soupeř pokutový kop. Ten ale skvělým zákrokem domácí brankář Hromada vystihl a držel tak naděje Březové. Neúspěšným exekutorem byl Poštulka Poté byla hra neurovnaná z obou stran, ale díky tvrdosti a agresivitě se otičtí dostávali k odraženým míčům a z toho pramenilo několik šancí, které ale hosté vcelku spolehlivě neproměňovali. Blaga napálil tyčku, a o chvíli později ten samý hráč vylekal domácího brankáře střelou k tyči, kterou Hromada bravůrně zlikvidoval.  Domácí se dostali v první půli jen do pár náznaků, za zmínku stojí snad pouze průnik křídelníka Tomáše Křenka, ovšem v rozhodující fázi si předkopl balon příliš daleko. V 38.minutě  se ovšem březovským podařil rychlý brejk, kdy po rohu otických sebral před vlastním vápnem odražený míč Řehulka, potáhl balon na střed a narýsoval kolmici na snajpra  Martina Šuhajíka, který jak už bývá zvykem, s pomocí břevna překonal brankáře hostí – 1:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

V začátku druhé půle si domácí opět koledovali o nařízení penalty, tu ale sudí neodpískal, ovšem i tak Otice zaslouženě vyrovnali, když špatné přebírání a obsazování hráčů způsobilo v 53.minutě tutovku Válečka, který si věděl rady a zacílil přesně – 1:1.  V dalším průběhu se mnoho nezměnilo, hosté nakopávali míče do stran a snažili se proniknout do vápna, domácí se sice pokoušeli kombinovat,mnohdy ale velmi nepřesně. V 66.minutě se probudila jarní forma Křenka, který po odraženém míči pumelicí z 20 metrů nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:1. Otičtí nic nebalili a měli dvě velké šance na vyrovnání, nejprve střelu hostujícího hráče vyškrábl výborně chytající brankář domácích, poté došlo ke kontaktu na pronikajícího Blagu a byla nařízená další pentle. Po chvíli dohadování se k ní postavil podobně jako ve věhlasném seriálu Okresní Přebor hostující brankář Weiss (on přece nejlíp ví co udělá golman při penaltě…) a s přehledem jí zakopl až za domácí diváky. Tak zákonitě přišel trest ,když do otevřené obrany v 86.minutě  předvedli domácí golovou akci po ose Šustek - Lyčka a Křenek, který zkušeně obešel brankáře a do odkryté klece završil na konečných 3:1.

 

Autor: David Řehulka



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Hrálo se za pěkného počasí. My jsme měli velké štěstí, protože po půli jsme klidně mohli prohrávat i 6:0. Navíc Otice nedali v zápase dvě penalty. Ve druhé se to už vyrovnalo, a my jsme nakonec strhli výhru na svou stranu.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Prohráli jsme si to sami, po většinu zápasu jsme měli hru pod svou kontrolou, ale nedali jsme spoustu šancí, dvě penalty. Oni do čeho kopli tak jim to tam spadlo.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KAŠPAŘÍK Daniel, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - LUDVÍK Radim: 8
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Vítěz Březová: 7
Výkon hostů - TJ Otice: 7
Hráč utkání - domácí: Tomáš Křenek - dal 2.goly
Hodnocení hráčů - domácí: Jakub Hromada - 10, Pavel Gebauer - 8, Ondřej Lodňánek - 8, Tomáš Křenek - 10, Jiří Lichovník - 8, Pavel Cihlář - 8, Petr Cihlář - 8, Dominik Novák - 8, Lumír Lyčka - 8, Martin Šuhajík - 9, Patrik Křenek - 9, Michal Šustek - 9, David Řehulka - 8, Michal Pretsch - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Březová se u nás minulý víkend přeci neprezentovala nějak dobrým fotbalem a kvalitou, ale na podzim to u nich doma bylo z jejich strany lepší. Doma Otice porazí.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Březová doma uhájí svou půdu a Otice odjedou s prázdnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

9. 4. 2018 09:21
1