1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina si veze tři body z Hlavnice


Branky


17

V prvním poločase se ujala vedení Vřesina. To navýšila po pauze. Hlavnice sice snížila, ale poslední slovo opět patřilo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina napravila zaváhání z minulého domácího zápasu s Kobeřicemi, a z Hlavnice si odvezla plný počet bodů. Po dvacetiminutovém oťukávání se jako první osmělila Hlavnice, ale bratrům Liškům zvlhl střelecký prach a míč do sítě nedokázal ani jeden z nich procpat. Ve 28. minutě našel ze standardní situace Kolár z poloviny hřiště Bočka, a ten ač otočen k bráně zády, dokázal míč hlavou díky perifernímu vidění umístit do kysně – 0:1. Ve zbytku poločasu se už nic závažného nestalo.

 

Deset minut po startu druhé půle získal míč Hořínek, který se k aktivní kariéře vrátil po pěti letech "lenošení", prošel s ním až do pokutového území Hlavnice a oslovil příhrou Vojtěcha Kociána, a ten s přehledem umístil míč do prázdné kasy – 0:2. V 59. minutě vykřesal jiskérku naděje pro Hlavnici Pasterňák, který přehodil špatně stojícího vřesinského ochránce branky – 1:2. Pak si šance vypracovali obě družiny, ale ani jedna neskončila gólovou radosti. Definitivní klid do řad hostů vnesl teprve tři minuty před koncem po akci Boháče Vojtěch Kocián, který se nejlíp zorientoval ve vápně a zavěsil – 1:3. V závěru zápasu plály na hřišti emoce, ale to už nic nezměnilo na bodovém exportu Vřesiny. Hlavnice se podruhé prohře v řadě namočila do záchranářských starostí. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Oproti minulému týdnu jsme se hodně zlepšili. Makali jsme, dřeli jsme po celý zápas, ale náš největší problém je proměňování šancí.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Hrál se nemastný neslaný fotbal na těžkém terénu, ale ve druhém poločase jsme rozhodli.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Liška [-] , P. Martinček [-] (61. D. Haas [-] ) , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] (73. A. Macák [-] ) , L. Lodňánek [-] (46. P. Wolf [-] ) , T. Kukol [-] , D. Liška [-] , J. Kaván [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Strakoš [-] , L. Vojáček [-] , M. Hořínek [-] (46. M. Pieran [-] ) , V. Čech [-] , F. Rončka [-] (89. O. Kocián [-] ) , P. Boček [-] , M. Boháč [-] (90. J. Vitásek [-] ) , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 11. D. Liška , 64. T. Kukol , 90. P. Wolf - 30. P. Kolár , 90. V. Čech .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HEISER Jaroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra hostů

Vřesina potřebuje po prvním prohraném zápase zabojovat, tak si to vynahradí v Hlavnici.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vřesina potřebuje po 1 osudem zápase zabojovat, tak se to protáhne v hlavnici.

Tip: výhra hostů