4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice přesvědčivě přejely Březovou


Branky


17

V každém poločase daly Jakartovice dvě branky, a poprávu si připsaly výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice v zápase s Březovou chtěly napravit zaváhání z minulého střetnutí ve Stěbořicích a už od úvodního fouknutí rozhodčího šly jak hladový tygr za výhrou a nedaly Březové po celý zápas žádnou šanci se nadechnout. Březová se za celý zápas zmohla na pár nepřesných střel z dálky. Hned po pár sekundách po přímáků Palkoviče zahrál hostující hráč rukou ve vlastním pokutovém území a Palkovič prokázal při penaltě pevné nervy – 1:0. V dalším průběhu poločasu se hlavně duou Tkadleček s Urbanem předhánělo, kdo zahodí vyloženější šanci. Teprve pět minut před pauzou se Jakartovice gólově prosadily, když vybojoval míč Holub, který vydláždil českou uličku Palkovičovi, jenž nedal brankáři žádnou šanci – 2:0.

 

Druhá půle nabídla úplně stejný obraz hry. Deset minut po přestávce přistál přímý kop Malčeka přímo na kopačce Tkadlečka, jenž vymetl výstavní trefou všechny pavučiny hostující svatyně – 3:0. Poslední slovo patřilo v 71. minutě kanonýrovi Urbanovi, který dorazil do březovské kasy vyraženou střelu Palkoviče a stanovil tak konečný resultát zápasu – 4:0. Výsledek mohl být ještě výraznější, ale Tkadleček, Urban a Malček další tutovky zahodili.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Měl jsem z tohoto utkání trošku obavy, ale od první minuty jsme si šli za svým cílem.Jsem spokojen jak s hrou, tak s výsledkem. A před kluky smekám.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Hráli jsme hrozně, domácí byli lepší, byli rychlejší, lepší na balonu a my jsme nestíhali. Ani jsme se pořádně nedostali do žádné šance.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Šefčík [-] (75. T. Bartusek [-] ) , R. Holub [-] , J. Tkadleček [-] , L. Martinka [-] , M. Sváček [-] (75. O. Duda [-] ) , R. Urban [-] , D. Petroš [-] , K. Palkovič [-] , M. Poštulka [-] (79. J. Porubek [-] ) , B. Malček [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Novák [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (66. P. Gebauer [-] ) , M. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , D. Řehulka [-] (56. M. Pretsch [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , P. Cihlář [-]

ŽK: 37. B. Malček , 37. K. Palkovič .
Hráči zápasu: K. Palkovič , J. Šefčík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KUBNÝ Jan, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Jasná volba pro Jakartovice, teď prohrály, tak si budou chtít spravit chuť doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná volba pro Jakartovice, teď prohráli tak si budou chtít spravit chuť doma.