0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice kradly v Kobeřicích


Branky


17

Po bezbrankovém prvním poločase daly Životice ve druhém tři branky a odvážejí si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice, namlsané výhrou z minulého týdne z Vřesiny, doma podaly velmi slabý výkon a Životice si odvezly zasloužené domů tři body. První půle byla ještě vyrovnaná, i když více šancí si vypracovala hostující eskadra. Nebezpečně zahrozil Hanák, který z rohového kopu z pětky přestřelil. Tengler se probil přes tři hráče, ale v záklonu zakončoval nad bránu. Těsně před půli prošel Tengler po lajně, ale nedokázal míč prostrčit na Hanáka, kerý by se dostal do vyložené šance.

 

Ve druhé části převzaly otěže utkání Životice už pevně do svých rukou. Po hodině hry se dostali hosté do vedení, když centr zprava hlavou s pomocí tyče uklidil za záda brankáře Hanák, který se do výšky vyšrouboval jako Javier Sotomayor – 0:1. Další branky mohli přidat aktivní Hanák, pak Ondřej se Štrbíkem. Tři body pojistily Životice až dvěma přesnými zásahy v samém závěru utkání. Nejdříve v 87. minutě milimetrově nahrál Hanák Tenglerovi, jenž prošel do vápna a z úhlu procedil balon do sítě kobeřické branky – 0:2. Než se domácí vzpamatovali ze šoku, zmocnil se míče Hanák, a svým druhým zásahem do černého stanovil konečný výsledek – 0:3. Životice výhrou naznačily, že se s nimi musí počítat v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Kluci byli namlsáni z minulého týdne, a podali ale úplně katastrofální výkon. Prakticky jsme se nedostali ani za půlku. Výkon bych přirovnal k výbuchu sopky Vesuv.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém jsme byli trošku lepším týmem. Dali jsme první branku. V 80. minutě se mi zdálo se domácí odešli a my jsme přidali další dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Bečica [-] , M. Vidlák [-] , R. Gargoš [-] , L. Jašek [-] (46. P. Ullrich [-] ) - T. Mrovec [-] , O. Bedrich [-] , J. Otlík [-] (59. P. Kubný [-] ) , Š. Konečný [-] (60. M. Kubeša [-] ) - R. Hahn [-] (71. L. Rycka [-] ) , V. Malchárek [-] (46. J. Návrat [-] ) -

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] (89. O. Jasník [-] ) , F. Elbl [-] (57. R. Morcha [-] ) , J. Rolný [-] (75. J. Továrek [-] ) , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (46. L. Štrbík [-] ) , L. Vícha [-] (71. R. Ondřej [-] ) , M. Pumr [-]

ŽK: 83. O. Bedrich - 66. L. Vícha , 86. R. Morcha .
Hráči zápasu: P. Dušek , J. Tengler , M. Hanák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HRUBÝ Heinz, BOČEK Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra domácích

Výborný vstup do jarní části soutěže měly opět Kobeřice, doma uhájí 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výborný vstup do jarní části soutěže měli opět Kobeřice, doma uháji 3 body.

Tip: výhra domácích