1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov o své vydřené výhře rozhodl v závěru zápasu


Branky


17

Štítíina po poločase vedla, ale lídrovi tabulky se podařilo s velkým vypětím sil skóre otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní lídr tabulky se na hřišti předposlední Štítiny na tři body velice nadřel. Velmi dlouho se nemohl prosadit přes precizní obranu domácích, která ho do šancí moc nepouštěla. Teprve ve 24. minutě se dostal ke střele Petr Modelský, ale Martin Vitásek jeho prudkou střelu s přehledem chytil. Ve 27. minutě se řítil na hostující klec samotný Marek Vitásek, ale rozezvučel pouze brankovou konstrukci. Štítina se ujala vedení ve 37. minutě, když nahrávku agilního Marka Vitáska na hranici šestnáctky uklidil tvrdou ranou k tyči Dominik Watzlawik – 1:0. Budišov sice byl aktivnějsí na míčí, ale kromě rohů se k ničemu nedostal.

 

Druhá půle byla o dobývání domácí tvrze. Štítina ale neustále vyrážela k nebezpečným brejkům, jako v 52. minutě, když Stoklasa vhodný okamžik k zakončení prošustroval. Budišov reagoval hlavičkami Pizura a Martina Pražáka, které mířili jen do domácího strážce svatyně. Budišov se brankově prosadil teprve v 63. minutě, když Roman Modelský uvolnil mezi dvěma obránci Kurice a ten nedal brankáři Martinu Vitáskovi žádnou šanci – 1:1. V 77. minutě pěkně protáhl domácího gólmana střelou k tyči Martin Pražák. Sedm minut před koncem nastřelil štitínský Marek Vitásek tyč a přišel trest. Dvě minuty před koncem Filip Pražák nezištně našel střídajícího Skácela, který prudkou střelou napálil míč do kasy – 1:2. Štítina dvakrát sice těsně prohrála, ale dva přední celky tabulky pořádně potrápila, a pokud bude pokračovat v těchto výkonech určitě není její situace beznadějná. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Sluníčková, dubnová sobota a první domácí zápas, ke kterému k nám přijeli lídři tabulky z Budišova. To měl být důvod fanoušků k návštěvě našeho fotbalového areálu. Mohli se přesvědčit,zda-li máme herně na to - zachránit se v okresním přeboru. Výsledek a především průběh zápasu napověděl, že určitě ano !Samozřejmě, soupeř si odváží body za výhru, (v soutěži prozatím jen jednou remizoval a 14 x vyhrál!!!) má velikou kvalitu, ale my jsme se o body srdnatě bili. Pokud bude tým i v dalších zápasech semknutý a především bojovat jak to předvedl dnes, můžeme se brzo dočkat potřebných bodů!

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Zápas to byl z naší strany hodně podceněný. Hráli jsme nejhůř od té doby, co mužstvo trénuju. Domácí hráli koncentrovaně v obraně, a my jsme se velice těžko prosazovali. Naštěstí pro nás jsme výsledek dokázali otočit.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Kunczik [-] , R. Popek [-] (55. P. Škroch [-] ) , P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] (84. M. Komár [-] ) , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , L. Postulka [-] (65. D. Heider [-] ) , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-] (89. P. Kubánek [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - M. Marek [-] , J. Němeček [-] (65. J. Vondrouš [-] ) , L. Marek [-] , P. Metelka [-] (46. M. Pražák [-] ) - V. Hudeček [-] (46. T. Skácel [-] ) , J. Kuric [-] , P. Modelský [-] , F. Pražák [-] , P. Pizur [-] - R. Modelský [-]

ŽK: 90. T. Halška .
Hráči zápasu: M. Vitásek - J. Němeček .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - MEIER Milan, VÁCHA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: výhra hostů

Pokud chceme. Postoupit, nesmíme nechávat body u slabších soupeřů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pokud chceme. Postoupit, nesmíme nechávat body u slabších soupeřů.

Tip: výhra hostů