2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zaslouženě vyhrály


Branky


31. M. Váleček , 44. J. Šindelář (vl.) - 23. P. Vavrečka , 48. M. Josefus , 69. P. Čavera (p.) , 90. F. Otipka
17

I když Otice po poločasu vedly, tak se Stěbořicím podařilo skóre třemi brankami zvrátit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otice si na sobotní odpoledne pozvaly do svého domácího stánku mužstvo z nedalekých Stěbořic. A byly to právě ony, kdo po celý zápas diktoval tempo hry, a kdo byl aktivnější. V úvodní dvacetiminutovce se hosté dostali k několika závarům a střelám, se kterými si poradil gólman Weiss. Svou převahu přetavili hosté ve vedoucí branku ve 23. minutě, když centr Gracy přistál na hlavě Vavrečky, a ten už věděl kam s míčem – 0:1. Po půlhodině hry se dostal odražený balon k Válečkovi, který z třiceti pěti metrů zavřel oči, napřáhl a přeloboval stěbořického gólmana Loserta – 1:1. Ve 44. minutě se po rohovém kopu zmocnil míče Kostera, který s přispěním teče Šindeláře, jenž poslala balon do protipohybu brankáře Loserta, otočil skóre – 2:1.

 

Hosté byli i po pauze lepším týmem a srovnali krok s Oticemi hned třech minutách, když nahrávku Čavery zametl zkušeně do otické brány Josefus – 2:2. Dvacet minut před koncem byl faulován Škrobánkem ve vápně domácích Burda a Čavera prokázal chladnou hlavu a vrátil Stěbořicím vedení – 2:3. V poslední minutě zahrávaly Otice roh, kterého se účastnil i jejich brankář Weiss, hosté ale míč vykopli k volnému Otipkovi, který ho s přehledem uklidil do prázdné kasy a Stěbořicím pojistil tři body – 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Prohráli jsme zcela zaslouženě. Stěbořice byly po celý zápas lepším týmem. Góly, které jsme vstřelili, byly haluzové.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Po celý zápas jsme byli lepším týmem a domácí jsme v podstatě tlačili. Otice spoléhaly na nakopávané míče. Naštěstí jsme ve druhé části skóre otočili.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] , M. Smuda [-] , O. Kurka [-] (58. M. Škrobánek [-] ) , Š. Poštulka [-] , F. Paláček [-] , J. Kostera [-] (84. F. Smuda [-] ) , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (55. F. Otipka [-] ) , D. Burda [-] , J. Holubec [-] , V. Graca [-] (88. L. Burda [-] ) , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Otipka [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 56. M. Byrtus , 58. D. Gorčica , 69. M. Škrobánek - 62. D. Burda .
Hráči zápasu: M. Váleček - P. Čavera , M. Fiedler .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - KAŠPAŘÍK Daniel, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Marek
Tip experta: remíza

Tento zápas vidím nerozhodně. Soupeři se rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tento zápas vidím nerozhodně. Soupeři se shodnou smírně.

Tip: výhra hostů